Dla tych, którzy nie widzieli, a chcieliby (o dziwo spotkałem bardzo wiele takich osób na Filmwebie) to cenna informacja. Co prawda film emitowany późno, w dodatku z polsatowskimi reklamami, ale dla fanów tego rodzaju thrillerów to pozycja obowiązkowa.
Stąd też mam do szanownych użytkowników Filmwebu prośbę : Czy miałby ktoś możliwość nagrania tego filmu "dla potomnych" ? Kto wie, ile jeszcze razy Polsat zdecyduje się go puścić, a Ci którzy szukali wiedzą, jak trudnym jest znalezienie tej pozycji gdziekolwiek. Próżno szukać na Internecie, w sklepach też raczej nie zalega. Jeżeli ktoś zobowiązałby się zrobić dobry uczynek, proszę o napisanie w tym temacie :)
masz rację, a drugi powód to REKLAMY. Ja sam często wyłączam film w połowie bo mnie szlag trafia. Potem szukam go gdzie indziej.
Fakt, reklamy potrafią zniechęcić :) Co do szukania gdzie indziej, jedyną wersją tego filmu, jaką znalazłem, okazała się taka z nieznośnym rosyjskim lektorem zagłuszającym oryginalne kwestie. A właściwie lektorami, odpowiednio do głosów męskich i żeńskich.
Co do filmu... Obejrzałem do pierwszej reklamy, film dobrze pamiętam od ostatniego seansu, więc dalszą część sobie odpuściłem.
możecie podać link do obejrzenia / pobrania tego filmu na chomiku nie moge znaleźć...