Żar

The Glow
2002
5,9 3,5 tys. ocen
5,9 10 1 3527
4,7 3 krytyków
Żar
powrót do forum filmu Żar

Film na początku wydawał sie świetny i czekałam tylko na jakieś zaskakujące rozwinięcie i niestety sie nie doczekałam... Myślałam ze film zaskoczy przestaszy czy cos w tym rodzaju.. ale niestety nie..

zurel

Mam podobne odczucia... Na początku film mnie zaciekawił i czekałem na dalszy rozwój wypadków, na który musiałem czekać wyjątkowo długo i bardzo się zawiodłem. Koniec wydał mi się wyjątkowo absurdalny i film stracił cały urok (jeśli takowy miał). Podsumowując: 5/10

zurel

Mnie się podobał. Z początku bałam się, że będzie nudną i schematyczną podróbką DZIECKA ROSEMARY, ale okazało się, że fabuła jest oparta na zupełnie innym pomyśle. Nie wydaje mi się, żeby thrillery służyły przerażaniu (od tego są horrory) czy zaskakiwaniu. Mają wywołać dreszcz emocji lub przykuć uwagę, wywołać napięcie. Ten film zdecydowanie zaciekawia, czeka się na zakończenie z zainteresowaniem. To, jakie ono jest, nie ma wielkiego znaczenia, takie filmy z reguły nie są odkrywcze. Ten i tak był pod tym względem dość nowatorski... Nie uważam, by był filmem, po którym ma się poczucie straconego czasu. Według mnie zasługuje na obejrzenie.