Żar

The Glow
2002
5,9 3,5 tys. ocen
5,9 10 1 3527
4,7 3 krytyków
Żar
powrót do forum filmu Żar

Mnie ten film bardzo się podobał. Ciekawy i w ogóle super!! Gorąco polecam.

użytkownik usunięty
tina_2

Ahhh te dziody store

ja na jej miejscu starców bym po kolei zabijał

tina_2

Mnie też się podobał, bo doskonale zaciekawia widza. Z niecierpliwością oczekuje się na końcówkę, która też jest dość nowatorska... Żadne arcydzieło, ale to dobry film na letni wieczór.

sol4me

mi też się podobał ale mogliby oszczędzić pokazywania tych trupów wiem że to może zwiększyło wrażenia ale według mnie było niepotrzebne:(

Paulinka_26

Ależ Paulinko trupy dodały nieco dreszczyku, tylko nie wiem dlaczego jedna z głów, ruszała i wywracała oczami, sugerowało to, że nie byli do końca martwi??

Asylynn

miałam przez to koszmary... zgadzam się z tym dreszczykiem ale nie musieli pokazywać aż tylu trupów:(

Paulinka_26

Nie rozumiem dlaczego nie można napisać: "UWAGA SPOILER!!!". Raczej już nie obejrzę...

ocenił(a) film na 2
tina_2

A mi się nie podobał:) beznadziejny film :D

ocenił(a) film na 1
Mala_Lady_Punk

A ja się zgadzam z Mr.be.. ten film był beznadziejny. Drogie dzieci przeciez ta fabula nawet sensu nie miala i jeszcze ten zar normalnie smiac mi sie chcialo jak ogladałam ten film a szczegolnie wtedy gdy te trupy pokazali to byla juz kmpletna tandeta.

ocenił(a) film na 1
EMMY_3

zgadzam się z twoją opinią! ode mnie 1/10!

ocenił(a) film na 10
Mala_Lady_Punk

mówisz "beznadziejny film"- to ty moja droga nie oglądałaś chyba [REC] xDD
Dla mnie film jest świetny!! Psychologiczny więc może dlatego wam się nie podoba..
o i kolejnym osobą sie nie podoba.. A oglądaliście "Dziecko Rosemary"?? To dopiero beznadzieja!! Ksiązke tyle razy przeczytałam. Poprostu książkę kocham!! Kiedyś ten film leciał.. na tvp2 czy na jakimś tam kanale. Byłam podekscytowana, że końcu zobaczę film! I jakie były tego efekty?? Po paru minutach prawie usnęłam.Ale dałam radę i wytrwałam do końca.. ;/ Film- ŻAL, książka- CUD!!
pozdrawiam

ocenił(a) film na 2
Jewel_5

Na moje nieszczęście widziałam [REC].
Lubię psychologiczne filmy, lecz niestety ten nie przypadł mi do gustu. Nic na to nie poradzę ;)

ocenił(a) film na 9
Jewel_5

Dzięki temu filmowi przekonałem się do Thrillerów ;p 9/10

Jewel_5

Dziecko Rossmary to to thriller psychologiczny...jesli uwazasz, że ten film był beznadziejny a moim zdaniem był świetny...muzyka doskonale stopniowala napięcie...to raczej jesteś wielbicielka horrorów i to średniej klasy....

sosnexa

Mi się ten film kojarzy z takim o zaborczej matce która doprowadziła chyba do śmierci synowej, kojarzy może ktoś tytuł?