PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=33335}

Życiowe rozterki

The Good Girl
2002
6,2 8,0 tys. ocen
6,2 10 1 8041
6,2 5 krytyków
Życiowe rozterki
powrót do forum filmu Życiowe rozterki

Mam ogromną prośbę - czy ktoś mógłby mi streścić końcówkę tego filmu - jakeś 20 minut - bo było już późno i niestety przysnęłam... Bardzo proszę, jestem ciekawa jak sie skończyło...;) Tak a'propo to fajny film.

ocenił(a) film na 5
funny_girl

Nie wiem w którym momencie zaczęło się ostatnie 20 minut, więc strzelam

Gdy Aniston kończy pracę w dniu kradzieży z kasy marketu i idzie na parking, tam spotyka Holdena, który proponuje jej ucieczkę z łupem i nowe życie. Umawiają sie na spotkanie w motelu
Aniston (spakowana pospiesznie w nocy w czasie snu męża)j adąc do motelu, w którym ukrywał się Holden, wybiera inną drogę. Jedzie do pracy i mówi kierownikowi, gdzie ukrywa się Holden-złodziej. Holden pod presją otaczających policjantów popełnia samobójstwo o czym razem z Aniston dowiadujemy się z tv. Aniston postanowiła zostać u boku męża i wychowywać z nim dziecko, co zostało nam pokazane w migawkach z przyszłości. Czy Aniston odnalazła w ten sposób szczęście? Nie wiem, bo też zacząłem przysypiać:) Może dlatego, że mnie ten film nie rzucił na kolana

valthemar

Dzięki ogromne ;)

Pisze że za krótki komentarz, więc jeszcze raz DZIĘKI :)

ocenił(a) film na 8
valthemar

heh... watpie ze odnalazla szczescie... bedzie musiala zyc dalej z tym ciezarem...

valthemar

Bardzo dziękuję za rozwianie także moich wątpliwości. Raptem kilka dni temu obejrzałam ten film w telewizji. Podobnie jak koleżanka nie dotarłam do jego końca, ale bynajmniej nie było to spowodowane znużeniem. Bardzo byłam ciekawa, co wymyśli Justine. A skończyłam dokładnie w miejscu, od którego miły nieznajomy raczył zacząć opowieść. Choć nie przepadam za twórczością Aniston, to jestem zmuszona zwrócić jej honor. Sama fabuła filmu nie jest zbyt porywająca, ale para głównych bohaterów stworzyła bardzo przyjemny obrazek. Naprawdę miałam wrażenie, że tych dwoje są sobą zafascynowani. Jestem bardzo wdzięczna twórcom historii,że nie wpadli na genialny pomysł umieszczenia w filmie jakże typowo amerykańskiej sceny - pod prysznicem. Cieszę się, że Justine nie ogarnęły wyrzuty sumienia i wstręt do własnego ciała, czego efektem mogła być mania "zmycia brudu", a najlepszym do tego miejscem zazwyczaj jest prysznic. Ten grymas, jaki widnieje na twarzy Aniston podczas masturbacji męża, zaraz potem jak "dała" przyjacielowi, jest po prostu obłędny! ;) Chyba właśnie wtedy dotarło do niej, że facet to świnia.

ocenił(a) film na 8
boskaewa6

lol... chyba raczej ona jest świnia... nie dość że zdaradza męża i go okłamuje to jeszcze zabiła tego chłopaka...