PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=108212}
7,6 540  ocen
7,6 10 1 540

...ing
powrót do forum filmu ...ing

Troszke naiwny w zakończeniu (o jakieś pięć minut za długi), ale przede wszystkim subtelny. Polecam.
8/10

caterpillar

Ok. Zmieniłem zdanie. Znakomity film i tyle
10/10

caterpillar

Wspaniały, (jak wyzej ) subtelny ...no w ogóle och i ach!!! i brak mi słów:) świetne ujęcia i muzyka ( jeśli ktoś reflektuje moge podzielić sie OST'em )

raseku

Bardzo dobry film, zrobiony z wyczuciem, bez żadnego szpanu, zbędnych, sztucznych rzeczy. Mało jest takich filmów.
a co do dzielenia się OST, to chętnie się na to piszę, główny motyw muzyczny jest naprawdę niezły ^^
... tylko jak go zapodasz?

hctomash

a mailem ;)

tylko sie odezwij raseku@wp.pl

raseku

muszę powiedzieć, że wzruszyłem się na tym filmie

ja też poprosiłbym o muzyczny motyw przewodni filmu :) mój mail - banzai.2k5@gmail.com dzięki

raseku

a ja bym się załapała na tę muzyke:)

cybermika@op.pl

raseku

No ja tez bym chcial jesli mozna ^.^ Ladnie prrrosze :)
Muzyka w filmie jest piekna, oddam glowe, reke, noge, wszystko za te piosenki w formacie mp3 ;)

Co do filmu to jest po prostu ... piekny. To slowo i tak jest zbyt male zeby mozna nim bylo okreslic ten film. Jak narazie jeden z najlepszych filmow jakie widzialem, a najlepszy drama/romance. Nie czesto sie wzruszam na filmach, a tutaj lepiej nie mowic ;) Na sama mysl, az mi sie lezka kreci. 10/10 :)

kazuyuki

Az z wrazenia zapomnialem maila podac (baka baka !): kazuyuki@os.pl

Pozdrawiam ;)

kazuyuki

łooo.. dosyć dawno się tu wypowiadaliście.. Czy ja też mogłabym prosić o muzykę z tego filmu - jeżeli oczywiście ktoś ją jeszcze ma ?? Bardzo mi zależy..
Mója mail : ukulele20@onet.eu

ukulele20

Ojejku, minęły już prawie dwa lata od kiedy obejrzałem pierwszy raz tą piękną historię o miłości, cierpieniu, troskliwości i uporze. Jak sobie przypominam go to zaczynam się wzruszać. W sumie ten film mógłby się nazywać zupełnie inaczej, np. "Co byś zrobił ze swoim życiem gdybyś miał rok życia?". To jest piękna, że autorzy filmów potrafią pokazać jak pięknie można żyć i jak wiele można dać drugiej osobie. Mamy do czynienia z ostatecznym carpe diem dziewczyny, która nigdy nie żyła w ten sposób.

Niesamowita historia! Niesamowity klimat! Jeden z najlepszych filmów jakie widziałem i jeden z niewielu filmów, który nie tyle mnie wzruszyły co po prostu zacząłem płakać, a zdarza mi się to rzadko. Nawet na horrorach się śmieję, a nie boję:)

ares20

I dla takich filmów oglądam filmy azjatyckie. Nic dodać, nic ująć.

caterpillar

Tak film świetny i relaksujący jak się zakończył normalnie się popłakałem ;( przyznam że spodziewałem się innego zakończenia no ale cóż
Polecam gorąco :)

caterpillar

Ja mam inne zdanie. Można obejrzeć ale nic specjalnego to nie jest. W moim odczuciu 7/10. Niespecjalnie mnie wzruszył a scen zapadających w pamięć nie było. A moment to remember jest obecnie oceniony na 8.9. To są tylko 0.4 różnicy a A moment to remember to dla mnie film dużo lepszy.

yareku

a mi się ten bardziej podobał niż 'Moment to remember", a w kwesti melodramatów koreańskich najbardziej wzruszył mnie 'More Than Blue'(Seulpeumboda deo seulpeun Iyagi) polecam!

yareku

W pełni się zgadzam z przedmówcą (yareku) - A Moment To Remember zrobił na mnie o wiele większe wrażenie i dostarczył więcej wzruszeń. Tutaj ani aktorsko nikt szczególnie mnie nie zachwycił, ani fabuła nie porwała. Jedyny fragment, który, jak podejrzewam utkwi mi w pamięci na dłużej, to zdjęcie dłoni głównej bohaterki w ostatnich minutach filmu. Całość - 6/10.

caterpillar

Tak czytam wasze komentarze, i już chcę tą piosenkę ;). A film już mam..w końcu obejrzę go