Oddałem głos na ten film - dałem 7. Nie będę się tłumaczył dlaczego. Przed oddaniem głosu zwróciłem uwagę ile było głosów (158). Po oddaniu przeze mnie głosu liczba oddanych głosów się nie zmieniła. Co wy na to?
Trzeba powołać KOMISJĘ z Jaro i Maciarem na czele,niech zbadają. Na pewno ruscy hakerzy grasują na FilmWeb albo spisek. Donek siedzi w sieci i wszystko zawija kurde.Techno...amfa..amfa...techno... co ziomal ..?????. Zdrowia życzę!!!!!
hmm... może głosy nie dodają się w ciagu 0,00000001 sekundy po oddaniu głosu? Bo to duży serwis i serwery były przeciążone? Nie, twój głos zmieniłby losy tego filmu.
Człowiek chciał się tylko zapytać zdania innych na ten tamat i nigdzie nie stwierdził, że ma na tym portalu miejsce manipulacja, ale najlepiej go ośmieszyć i wyśmiać. Cóż.... chyba mowiemaniaczka2 wyjaśniła Ci kolego Hiltonie dlaczego tak się dzieje, lecz na przyszłość troszkę więcej pokory by się przydało co poniektórym. Pozdrawiam.
Cóż, może i mi brakuje pokory, ale CzlowiekowiBezBlizny brakuje chyba także umiejętności wyrażania się w jqkże trudnym polskim języku. Skoro kolega Hilton pyta o manipulację adminiatratorów, to ja pytam cóż to znaczy "zapytać zdania"? Bo ani to niegramatyczne, ani na slang nie wygląda...więc tylko ostrzegam - na głupie pytania są głupie odpowiedzi i nie ma o co kłótni zaczynać. Chyba, że cię nie przekonałam, ale w takim wypadku przemyśl przed napisaniem postu swoje argumenty, pisownię i sens zdań.
Trzeba poczekać do następnego dnia. W nocy, między 3 a 5 rano następuje aktualizacja całego Filmwebu, zapisywane są wszystkie nowo dodane informacje, a także głosy i ponownie przeliczane średnie. Tak jak sesje w banku. Ma to zapobiec ciągłemu zapisowi danych na serwerze, który i tak jest obciążony np. naszymi komentarzami. Teraz wszystko jasne? Teoria spiskowa obalona.