5,2 8,3 tys. ocen
5,2 10 1 8270
4,9 8 krytyków
100 dni do matury
powrót do forum filmu 100 dni do matury

Jak ja uwielbiam tą Polską mentalność polaczków płaczków co mają do wszystkiego problem a to o futbol amerykański a to o jakieś autobusy żółte XD nawet nie oglądaliście a niektórzy już po zwiastunie oceniają że będzie kaszana XD

Forizoo

Nie no ale ogolnie to taki se ten film xd

bitipl

Każdemu co innego się podoba więc luz mi tam się film podobał a też nie oczekiwałem nie wiadomo czego bo to nie jest dla mnie film w którym ma być nie wiadomo co. Po prostu mnie śmieszy to że wiele osób nawet nie obejrzy a już daje najgorsze tym bardziej osoby co specjalnie jak ten niżej zakłada konto 1 marca 2025 roku tylko po to aby ocenić ten jeden film i aktorów wszystkich tam grających XD ja też nie bronię nikomu oceniać jak sobie ktoś uważa jak daj ocenę 1 to da ale najczęściej to są nowe konta aby specjalnie zaniżać albo osoby co nie obejrzą filmu nawet.

ocenił(a) film na 3
Forizoo

Dla mnie osobiście ktoś kto używa wobec innych określenia "polaczki", jest zwykłym kretynem lub małolatem, jedno nie wyklucza drugiego. Dzieciaku, to strona do wyrażania swojej opinii na temat filmów lub seriali, a nie do obrażania innych osób za swoją ocenę. Wyciągnij śpika do nosa i daj oceniać poważnym ludziom.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Forizoo

Co ty pier#olisz, ten film na Oscara zasługuje kasti

gabriel_sigma

oczywiście ;)

HansLanta

napisz z normalnego konta trollu a nie z fejka zrobionego 1 marca specjalnie aby tylko ocenić ten jeden film i ich aktorów pajacu XD

Forizoo

Największy problem to ty masz. Płaczku dzieciaczku

dr_racewicz

Ale ty dzwonisz i płaczesz teraz :)