Otrzymałam dostęp do filmu przedpremierowo. Oczywistym było, że produkcja należeć będzie do kategorii kina familijnego i tej obietnicy dotrzymuje. VFX i same zdjęcia zaskakująco zostały zrealizowane na najwyższym poziomie, którego nie powstydziłyby się produkcje zachodnie. Montaż bez zarzutów, dynamiczny, dostosowany do młodszego widza, ale nie jest to przesadzone jak w chociażby nowej Akademii Pana Kleksa. Jest to na pewno warta sprawdzenia pozycja szczególnie dla rodzin, dla dzieci widok ulubionych celebrytów na dużym ekranie na pewno dostarczy dużo radości i uśmiechu. Czuć lato oglądając :)
Gorąco polecam sprawdzić, wielu może się zdziwić.
Co za żałosny i kłamliwy marketing tego gniota. Każdy dobrze wie, że opinie z pustych kont bez ocen i historii oglądania są gunwo warte. Nie wiem, czy to twórcy tak sobie wspaniale tutaj słodzą, czy jakiś opłacany klakier, ale daruj(cie) sobie. Zero wiarygodności.
Jako że miałem dwa bilety na film a znajomy, który miał ze mną iść się posypał bo nie zdążył przyjechać to drugi bilet oddałem mojej MAMIE (60 lat! Ja mam 25). Ja jako osoba oglądająca EKIPĘ od początku początków byłem mega podjarany, scenariusz trzyma się kupy ale trzeba obejrzeć cały film, nie zwiastun. Jestem fanem EKIPY, GENZIE i ogólnie wszystkiego co wychodzi spod skrzydeł Karola (Friza). Film jest tak naprawdę dla każdego, podobał się mi, podobał się dzieciakom lat 10-15 jak i młodzieży lat 16-20, podobał się nawet mojej mamie, która ostatni raz w kinie była w PRL'u, niesamowite przeżycie dla Niej to było. Jak na film familijny, do oglądania z rodziną, dziewczyną czy po prostu jako luźny film na wieczór - super. Według mnie za mało dziadka pod koniec filmu no ale miał ważną akcję do odwalenia przez ten statek.
Jesteś bardzo wiarygodny dając temu czemuś dziesiątkę :D Na taką ocenę zasługuje może 1% kinematografii i z polskich filmów może znajdzie się parę klasyków wartych tej oceny, ale z pewnością to nie będzie ten wysryw jutubowych celebrytów dla 15latków.
Zresztą u ciebie na profilu równie dobrze widać, że jesteś opłaconym klakierem, bo oceniłeś dwa filmy, a wszystkie oceny ról to te z tego akurat chłamu dla dzieciaków :D
Więc daruj sobie, każdy zerknie na to konto z ocenami DWÓCH FILMÓW i stwierdzi, że jesteś kompletnie niewiarygodny. Ale doceniam tą historyjkę o mamie, to coś nowego tutaj, postarane.