PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=606085}

12 godzin

Stolen
2012
5,9 15 tys. ocen
5,9 10 1 15311
5,5 4 krytyków
12 godzin
powrót do forum filmu 12 godzin
ocenił(a) film na 6
MilanM

Ściągni po przez program ares

ocenił(a) film na 5
mikisz007

haha kto jeszcze aresa używa? http://filmy-lektor.pl/news-1739.html tu masz ten film z lektorem do ściągnięcia z kilku serwerów

ocenił(a) film na 4
adamus47

A przez Ilivid da się. A jak tak to jak?

ocenił(a) film na 5
paula52781

Nie używam tego programu, ja ściągam JDownloaderem. Bardzo prosta intuicyjna obsługa. Nie musisz używać programów wystarczy ten link wkleić w przeglądarke, wciśnać wolne pobieranie odczekać kilkadziesiąt sekund i ściągać..

ocenił(a) film na 4
adamus47

a ten program trzeba ściągnąć i zainstalować?

ocenił(a) film na 4
adamus47

on ściąga z tej strony którą wcześniej podałeś/ łaś
czy terz z innych stron?
Sorry, że zadaje tyle pytań, ale nie wiem, bo nigdy wcześniej nie spotkałam się z tym programem. :)

ocenił(a) film na 5
paula52781

tak, trzeba sciagnac go i zainstalowac. Sciaga z tej strony co podalem i innych, trzeba tylko poszukać stronek z filmami;)

ocenił(a) film na 4
adamus47

tak zainstalowałam i mi nie wchodzi. Raz weszło teraz nie chce
a gdzie po wklejeniu linka jest pokazane że się pobiera i ile

ocenił(a) film na 5
paula52781

Pierw włącz JDownloader, poczekaj na aktualizacje wszystkich wtyczek, jeśli już się zaktualizowały zaznacz w przeglądarce link do filmu z serwera. Z tego co widzę tylko on już jest aktualny, powinno w programie w zakładce Zbieracz linków pojawić się zielone kółeczko z napisem online. http://wstaw.org/m/2013/04/07/1.jpg Następnie klikasz zakładkę pobieranie, potem start i odlicza ci minute do kodu captcha, wpisujesz ten kod w okienko i ci się ściąga. Chyba że wykupisz sobie konto premium to nie odczekujesz minuty i ściągasz wtedy z maksymalną prędkością łącza.

ocenił(a) film na 5
adamus47

Nie dopisałem... film już jest tylko na serwerze catshare. Inne serwery nie aktualne.