Pierwszy raz widziałem ten film i jestem pozytywnie zaskoczony. 10/10
widze szybka reakcje tuz po seansie. Rzeczywiscie, film jest poprostu genialny. Trzeci raz go ogladam i jest dokladnie tak jak powiedzial: film sie nie zmienia, ale zmieniamy sie my i inaczej go postrzegamy. Jeden z najlepszych scenariuszy
Zgadzam się ja też właśnie go obejżałam. Film wspaniały i zaskakujący chociaż przynam szczerze,że zakończenie nie było po mojej myśli, ale to może i lepiej.
Ja też właśnie po seansie. Pierwszy raz go widziałem, chociaż miałem okazje już wcześniej. Zaskakujący film, b.dobry scenariusz i genialne role (B.Pitt zagrał tu świetnie).
Polecam!
Też Gilliama, z tego co widze.
Gość jest niesamowity... Monty Python to arcydzieło komedii, a potrafi też stworzyć coś zupełnie różnego jednak równie świetnego jak "12 Małp".
no ja równierz po seansie. Od tego filmu można dostac shizy z powikłaniami x_X XD. Film genialny, jeden z najlepszych jakie widziałem 10/10. Film rządzi po prostu, konkurencja niech sie chowa
film wyśmienity, ciekawy, zaskakujący. Widze ze koledzy i koleżanki prosto po seansie na TVNie, tak samo jak ja :)
brad pit i te jego paranoiczne zachowania i przerysowana gestykulacja! aktorstwo pierwsza klasa. gość tak realny, że aż można uwierzyć w jego chorobe psychiczną.
Film rewelacyjny, tylko widać po nim że ma już 11 lat! 9/10 za genialne role Willis'a i Pitt'a oraz za swietny scenariusz. Gdyby nie średnie (według mnie) zdjęcia było by 10. Pozdrawiam!
Im więcej razy oglądam ten film.. tym bardziej działa mi on na nerwy.
Ale to nie zmienia faktu, że jest jednym z najciekawszych filmów lat 90-tych ubiegłego wieku.
Witam;
ja miałam już okazję zobaczyć go wcześniej 2 razy, ale wczoraj oczywiście nie mogłam przegapić :)
Muzyka, wątki, kreacje aktorskie, jednym słowem świetny.
A Brad był wprost fantastyczny wielka szkoda, że nie dostał oskara :-(((
był zdecydowanie najlepszy !
mhhh, jak mogłam zapomnieć dodać go 'do ulubionych' ??
Film "12 małp" oglądałem w piątek drugi raz. Ale dopiero za tym drugim razem zachowałem uwagę pozwalającą na lepszą ocenę tegoż filmu. Za pierwszym razem nie mogłem się chyba skupić. Ostatni seans umożliwił mi zauważenie niektórych rzeczy. Film oceniłem na 9/10 (prawdę mówiąc nie wiem czego mi właściwie brakuje w "12 małpach") i dodałem do ulubionych.
PS. Mojemu młodszemu bratu już drugi raz zrobiło się niedobrze podczas oglądanie tego filmu. Przez to nie mógł kontynuować.