Takiej odsłony Brada Pitta jeszcze nie widziałam!!!Genialnie zagrał tego psychola Jeffreya!!!Czy on nie dostał czasem za tą rolę Oscara?!Jeśli nie to powinien dostać!!!!!!!!!!!!!!Te jego ruchy są bombowe ;D
A cały film oceniłam na 8,spodziewałam się innego zakończenia.
Brad przeważnie tak gra, popaprańców. Ale trzeba mu przyznać, że robi to znakomicie.
Tak?! A w jakim filmie jeszcze grał 'popaprańca" ?;)Chętnie obejrze.Jeśli znasz jakieś tytuły to bym prosiła.
a Fight Club? Wywiad Z Wampirem, oni nie byli poukładali, no okej wampir raczej poukładany być nie może, ale Brad ma specyficzny styl gry...
Z całym szacunkiem dla Brada, ale uważam, że jest to jego najlepsza kreacja. Ta jego gestykulacja i triki nerwowe, oraz oczywiście brawurowy pokaz zdolności komediowych były boskie!!!
Brad Pitt był mi zawsze niemal obojętny, choć oczywiście gra bardzo dobrze i widziałam z nim wiele filmów, a w '12 małpach' był genialny! Tej roli mi brakowało, żeby uznać, że jest na prawdę świetnym aktorem. ;)
Zgadza sie - Brad Pitt zagrał fenomenalnie. Chociażby dla jego popisu umiejętności warto obejrzeć film.