PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=1210}

12 małp

Twelve Monkeys
1995
7,6 222 tys. ocen
7,6 10 1 221519
7,8 67 krytyków
12 małp
powrót do forum filmu 12 małp

Takiej odsłony Brada Pitta jeszcze nie widziałam!!!Genialnie zagrał tego psychola Jeffreya!!!Czy on nie dostał czasem za tą rolę Oscara?!Jeśli nie to powinien dostać!!!!!!!!!!!!!!Te jego ruchy są bombowe ;D
A cały film oceniłam na 8,spodziewałam się innego zakończenia.

ocenił(a) film na 6
sylfoe646

Brad przeważnie tak gra, popaprańców. Ale trzeba mu przyznać, że robi to znakomicie.

pannapaniczna

Tak?! A w jakim filmie jeszcze grał 'popaprańca" ?;)Chętnie obejrze.Jeśli znasz jakieś tytuły to bym prosiła.

ocenił(a) film na 9
sylfoe646

Chorego psychicznie( a właściwie mordercę- psychola) grał jeszcze w Kaliforni.

Renia234

Dzięki,jesteście wspaniali ;) Napewno obejrzę!PzDr

ocenił(a) film na 6
sylfoe646

a Fight Club? Wywiad Z Wampirem, oni nie byli poukładali, no okej wampir raczej poukładany być nie może, ale Brad ma specyficzny styl gry...

ocenił(a) film na 8
sylfoe646

Z całym szacunkiem dla Brada, ale uważam, że jest to jego najlepsza kreacja. Ta jego gestykulacja i triki nerwowe, oraz oczywiście brawurowy pokaz zdolności komediowych były boskie!!!

The_Devil

Brad Pitt był mi zawsze niemal obojętny, choć oczywiście gra bardzo dobrze i widziałam z nim wiele filmów, a w '12 małpach' był genialny! Tej roli mi brakowało, żeby uznać, że jest na prawdę świetnym aktorem. ;)

sylfoe646

Zgadza sie - Brad Pitt zagrał fenomenalnie. Chociażby dla jego popisu umiejętności warto obejrzeć film.

ocenił(a) film na 9
Volta

Nikt nie wymienił "Przekrętu", a przecież grany w tym filmie przez niego cygan, to dopiero czubek :P