PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=1210}

12 małp

Twelve Monkeys
1995
7,6 222 tys. ocen
7,6 10 1 221512
7,8 67 krytyków
12 małp
powrót do forum filmu 12 małp

jeju ogladałem ten film ze dwa razy uważam go za najgorzy film jaki obejrzałem nie wiem może nie czuje klimatu

ocenił(a) film na 1
pablo1213

ZGADAM SIE ! WŁASNIE OGLADAŁEM TO NA TVN ! Naprzerywali reklamami jeszcze... kiepski film, kretynizm zludzki bije na wszystkie strony.. chodzby sceny na lotnisku. Kontrlorer, ludzie ktorzy zamiast padnac uciekaja fujjjjj

pzmw

Jeśli patrzysz na takie szczegóły a nie na całą fabułę to nic dziwnego że Ci sięten film nie podobał. Swoją drogą w każdym filmie znajdą się tego rodzaju niedorzeczności (chćby karaluchy chodzące po śniegu w jednej z pierwszych scen filmu). Jak dla mnie film rewelka 9/10.

ocenił(a) film na 8
pablo1213

Na pewno, bo film jest bardzo dobry.

Osiołku ;-)

użytkownik usunięty
pablo1213

Na filmweb zaglądam średnio raz na kwartał. I chyba takie komentarze jak powyższy są powodem. Wypadało by w dyskusji przynajmniej używać zdań, jeśli nie potrafi się używać argumentów.
Właśnie spojrzałem na liste najgorszych filmów przygotowaną przez redakcje - a wiec najgorszy film w 2006 roku dostal az 4,8? To szokujące niewykorzystanie skali :P
P.S.
Aż z ciekawości sprawdziłem jednego pewniaka z top 200 bottom imdb -Street Fighter - na filmwebie: 5,74 . Oczywiście szanujemy tych którym ten film się podobał :P

ocenił(a) film na 9

sprawdź film pt "Little man" jeszcze bardziej się zdziwisz..

pepe_28

"Little man" to nic w porównaniu z filmem "You Got Served" (na imdb 2.1 a w filmwebie 8.83!!).