jeju ogladałem ten film ze dwa razy uważam go za najgorzy film jaki obejrzałem nie wiem może nie czuje klimatu
ZGADAM SIE ! WŁASNIE OGLADAŁEM TO NA TVN ! Naprzerywali reklamami jeszcze... kiepski film, kretynizm zludzki bije na wszystkie strony.. chodzby sceny na lotnisku. Kontrlorer, ludzie ktorzy zamiast padnac uciekaja fujjjjj
Jeśli patrzysz na takie szczegóły a nie na całą fabułę to nic dziwnego że Ci sięten film nie podobał. Swoją drogą w każdym filmie znajdą się tego rodzaju niedorzeczności (chćby karaluchy chodzące po śniegu w jednej z pierwszych scen filmu). Jak dla mnie film rewelka 9/10.
Na filmweb zaglądam średnio raz na kwartał. I chyba takie komentarze jak powyższy są powodem. Wypadało by w dyskusji przynajmniej używać zdań, jeśli nie potrafi się używać argumentów.
Właśnie spojrzałem na liste najgorszych filmów przygotowaną przez redakcje - a wiec najgorszy film w 2006 roku dostal az 4,8? To szokujące niewykorzystanie skali :P
P.S.
Aż z ciekawości sprawdziłem jednego pewniaka z top 200 bottom imdb -Street Fighter - na filmwebie: 5,74 . Oczywiście szanujemy tych którym ten film się podobał :P