Czy może wiecie czyj jest ten głos, który słyszy James Cole?, Który w mieście przybiera
postać bezdomnego.
Czy wiadomo kim jest ten właściciel głosu? czy istnieje możliwość, że jednak mimo takich
dowodów że Cole wie zna treść nagranej wiadomości lub powoli 'spełnia się
przepowiednia, tak jak ostrzegał', ucieka z izolatki (co jest niemożliwe w tym przypadku)to czy
możliwe jest że mimo to i wiele innych dowodów jest on jednak chory psychicznie i ten głos
jest ltyko w jego głowie? i tak samo ci naukowcy też są tak przez niego wyobrażani a w
rzeczywistości są to np lekarze?
co sądzicie?
oglądała m ten film myślę że ponad 500 razy na bank. oglądam go przynajmniej raz na
tydzień i próbuję odkryć prawdę i chcę mieć pewność co do niej lecz to nie jest takie proste..
myślę, że ten film i wiele innych np K-PAX, są to filmy w których każdy widz ma prawo uznać
swoją wersję za stosowną i prawdziwą. lecz kurde.. ja muszę wiedziec hehe.
pomóżcie. ;p
Ja osobiście bede bronić tezy że Cole na prawdę podróżuje w czasie, ale niestety nie mam pojęcia skąd wziął się ten głos w jego głowie szczególnie , że jest on podobny do głosu bezdomnego który podobno też podróżował w czasie i żeby nie wrócić do przyszłości wybił sobie zęby. Ale czytając twój post przypomniał mi się film pt. Sucker Punch i postać Mędrca który jest ukazany w podobny sposób co ten bezdomny.