PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=1210}

12 małp

Twelve Monkeys
1995
7,6 222 tys. ocen
7,6 10 1 221519
7,8 67 krytyków
12 małp
powrót do forum filmu 12 małp

Jest po prostu rewelacyjny. To jeden z tych filmów, które utwierdzają mnie w przekonaniu, że czasem uroda idzie w parze z talentem =) Brad jest niesamowity. Dawno nie widziałam takiego wariata =) Ta mimika, ruszanie tymi oczami xD
I w dodatku na początku kiedy oprowadza Cole'a po szpitalu itd. jest taki uroczy =) Później zaczął mnie przerażać...

Jak myślicie, historia się powtórzyła i świat znów opanowała zaraza? Czy tym razem ci 'ludzie przyszłości' mieli wystarczajaco dużo informacji, aby uratować świat?

ocenił(a) film na 10
Revenga

Nope, ten świat przyszłości nie ma. Mieliśmy szansę, nie wykorzystaliśmy jej i sami doprowadziliśmy do swej zguby. Świat będzie istniał, lecz bez większości z nas. Bo przecież "nas nie warto było ratować".

Revenga

Zgadzam się w 100%. Jego rola jest wyśmienita. Szkoda, że nie doastał Oscara do którego był nominowany dzięki tej roli.

Revenga

faktycznie jest znakomity, nie mogę słuchać o tym że bla bla bla tylko najpiękniejszy i z angeliną a o jego grze nic. ma naprawde talent, potrafi się wcielic w każdą rolę, uwielbiam go też w "the mexican". no ale trzeba przyznać - jest najpiękniejszy

ocenił(a) film na 10
Wrolla

Z ta pięknością bedę się srzeczać bo mnie interere ktoś inny i raczej nie podobny do Brada ;). Ale role ma faktycznie świetne i w każdą sie umie wcielić. Właściwie to każdy film jaki z nim widziałam (o matko będzie z 6 :D ) muszę uznać za dobry :)

Pozdrawiam ! :)