PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=1210}

12 małp

Twelve Monkeys
1995
7,6 221 tys. ocen
7,6 10 1 221491
7,8 67 krytyków
12 małp
powrót do forum filmu 12 małp

Dwa razy oglądałem ten film z początku jako gówniarz i dał bym mu 1 kompletnie nudy ale jako dojrzała osoba która może wnikliwie obejrzeć film da 9/10 porostu świetny pokazy jacy jak zapętla się czas oraz przemierzanie przyszłości i przeszłości oraz świetna obsada świetnie spędzony czas :)

ocenił(a) film na 9
macix666

w moim wypadku za 1 razem moze z 3/10 by bylo a w drugim 9,5/10. trzeba ci przyznac racje ze cos tym jest ;)

ocenił(a) film na 9
macix666

faktycznie coś w tym jest, bo oglądałem ten film jako nastolatek i specjalnie do mnie nie trafił; teraz, a jestem już dorosły i prawdopodobnie 'dojrzały', jest wg mnie rewelacyjny(:

macix666

Przyłączam się :)

wlochatydaniel

12 małp to nie jest jedyny taki przypadek, do niektórych filmów trzeba po prostu dojrzeć i nabyć trochę wiedzy

ocenił(a) film na 9
macix666

Miałem podobną sytuację najpierw 3 , a teraz po kilka dobrych latach 9

macix666

Miałem, yyy około 15-16 lat jak oglądałem pierwszy raz ten film. I na podstawie tamtych wrażeń wystawiłem ocenę. Teraz się przymierzam do niego ponownie. Ciekawe jaką ocenę wystawię tym razme ;]

Some kind of Devil

Moze za bardzo sugerowaliście się tym, co powiedział Cole, będąc w kinie. Albo mam deja vu.

ocenił(a) film na 9
macix666

Do mnie na szczęściie "za bajtla" film nie trafił, wypożyczyłem go jakiś rok temu, bo uwielbiam filmy Gilliama.
No i nie żałuję, dla mnie mistrzostwo świata, obejrzę jeszcze kilka razy na pewno :)

ocenił(a) film na 10
macix666

Ten film to mistrzostwo, nawet Brad Pitt mi sie w nim podobał chociaż go nie lubie ;) świetna rola Bruce'a ;)