PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=1210}

12 małp

Twelve Monkeys
1995
7,6 222 tys. ocen
7,6 10 1 221512
7,8 67 krytyków
12 małp
powrót do forum filmu 12 małp

ocenil bym film lepiej gdyby nie to, ze czlowiek, ktory ma uratowac swiat, to jakis kompletny imbecyl.

użytkownik usunięty
Ibrah

wiesz jakbyś wieku 8 lat trafił do podziemi i tam przebywał ponad 30 lat, a później testowano by na Tobie niesprawdzone eksperymenty kilka razy to też byś był trochę nie teges :P

ocenił(a) film na 8
Ibrah

Raczej jakbyś oglądał film uważnie od początku do końca stwierdziłbyś, iż ludzie wysyłający go w przeszłość są niekompetentni zwróć uwagę jak z nim rozmawiają. Ten film raczej nie jest skomplikowany więc raczej dziwi mnie by ktoś go nie zrozumiał O_o ale są ludzie i ludziska.

ocenił(a) film na 10
skt84

A tutaj to ja z Toba sie nie zgodze. Film jest skomplikowany, mozna go obejrzec i wiedziec o co chodzi ale... No wlasnie ja wdzialem ten film kilkanascie razy i za kazdym razem odkrywam cos nowego, jakis detal, szczegol cos co sprawia ze film mnie za kazdym razem zadziwia. No i wlasnie dlatego dostal odemnie 10/10

ocenił(a) film na 9
Ibrah

No fakt-ze zbieraniny ilus tam wiezniów mogli wybrac kogos inteligentniejszego. Moze bys chcial zobaczyc jakiegos profesora w roli glownej co? a moze inzyniera. Z pewnoscia bylby to dla Ciebie wspanialy kandydat na ocalenie ludzkosci :)