Po Zwiedzaniu forum filmwebu, stwierdzilem ze Duza LiczBa Osob Uwaza Iz
Popierwsze Nastolatki Uwielbiaja Filmy typu Gore;/
Nie Kapuja Przeslania Filmow I sa tempe
Co jest POprostu dobijajace;/
Oczywiscie Moge sie z tym zgodzic ale nie w tkaim sensie Na Przykladzie Moich wlasnych doznan
Wlascieiwe to ma 14 lat, I Moj Kolega stwierdzil iz Obejrzyc Musi GrindHouse Death Proof
Z Jego Zalozenia Film Polegal Na
Seksie
Przemocy
I wyczynach kaskaderskich
Tak Film Sie z tego skladal:D
Lecz Jego doznania filmowe Byly zalamujace
Stwierdzil iz Jak przez Ponad Pol Filmu Mozna Ciagle rozmawiac
< Badz jeszcz elepsza sytuacja. W szkole Mowimy O filmie Katyn;}
Moj kolega Wypalil Oczym Jest ten film
:} Piekne:D
Wiec Piszac To Pokazalem wam Przyklad ze sa Nastolatcy KtorzY takimi Kategorami Mysla
lecz Jezeli ktos Pisz eze Ten Film 1408 Nie Jest Dla nastolatkow :/ To Poprostu mI zal, Bo odrazu Zaklada Ze Nie Istnieja Nastolatki Ktorzy Interesuja sie filmem ich przeslaniem:D Ich Motywami przewodnimi
Zato jezeli Widziecie Taka mlodizesz w Kinie Na Np Hostelu Co sie smieje z kazdej Glupoty Jaka Jest w tym filmie to nie Myslcie sobi ze sa tempi czy cos BOP te Filmy Nie sa Po To By Byl wnich jakis sens tylko po to By sie na nich dobrze bawic Jezlei Mozna to tak opisac
Ja OsoBiscie Widzialem Juz ten Film <tak mam ten zaszczyt:D
Uwielbiam Kinga:DCzytam go od Kiedy Pamietam:D
Film Naprawde wspanialy, zmaganie sie z wlasnymi wspomnieniamI I preblamamI bylo siwetnie Pokazane w tym filmie:}
Jezeli Chodzi O Opowiadanie to jeszcze Nie czytalem, ale w tym tygodniu id ekUpic Ksiazke :D
Dziekuje za Przeczytanie Moje Opini jezeli ktos ja przeczytal, w co szczeze watpie BO Po co:}
Z twojej chaotycznej wypowiedzi wnioskuje, że warto iść na ten film. ten film to bardziej horror czy thriller?
Trudno to zrozumieć... używaj słownika ;)
Ale słuchaj... 50% nastolatków nie docenia dobrych filmów. Nawet pyszna parodia filmów gore - Grindhouse vol.2 - jest przez nich objeżdżana - wolą Straszny Film :(. Zamiast Taksówkarza wolą American Pie (sic! - z autopsji). Zalewają debilnymi postami fora. I jak można takie osoby traktować poważnie...?