PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=513115}

2:22

2017
6,0 4,0 tys. ocen
6,0 10 1 3965
4,0 2 krytyków
2:22
powrót do forum filmu 2:22

bardzo dobry,nie patrzcie na ocene. normalnym ludziom sie spodoba

ocenił(a) film na 5
sebeksz

Gupi gniot, ty zes normalny jak pol dupy zza krzoka

ocenił(a) film na 5
sebeksz

Jestem nienormalna w takim razie. Nudny niesamowicie...

ocenił(a) film na 10
sebeksz

Potwierdzam. Bardzo fajny film. I nic się nie zmieniło przez kilka lat od premiery. A marudy - niech marudzą!

ocenił(a) film na 2
Prochowski3

Arcydzieło, oceniłeś? Zatem gratuluję :) Ale błagam,nie namawiaj ludzi na tego gniota skończonego.

ocenił(a) film na 10
adsar30

Tak, oceniłem ten film wysoko i podtrzymuję moją ocenę. Zrealizowanie filmu o tak niezwykłym nastroju i w tak tajemniczej otoczce zasługuje na najwyższe wyróżnienie. Mnie się podobało i już. Ale każdy może mieć inne zdanie...

ocenił(a) film na 5
sebeksz

Tylko początek był wg mnie obiecujący, reszta to mdłe romansidło. I proszę odnosićsię do mojej rasy z szacunkiem, ja nie nazywam Was "ziemniakami", "agresywną zgrają ze skłonnościami autodestrukcyjnymi", "rakiem planety Ziemia", mógłbym tak wymieniać przez kolejne 600 cykli czasowych, ale to Wasze określenia samych siebie...

ocenił(a) film na 6
sebeksz

Dzięki, filmy mające się podobać n0rMaLnYm lUdZi0m to wystarczająca antyreklama.

ocenił(a) film na 10
sebeksz

Fajny, lekki film. Sporo wad ma, ale lubię filmy o zakochanych, które się dobrze kończą.

Wady:
Połączenie kilku filmów (nie mam czasu dziś wymieniać tytułów, z którymi kojarzy mi się film), a to połączenie dało chaotyczną fabułę. Jakby twórcy nie wiedzieli, jakie zrobić zakończenie. Dlatego najpierw zrobili zakończenie, a później kręcili wg niego film. Z mojej strony chyba największym minusem było złe ukazanie antagonisty, który wg fabuły kierował się tylko nieszczęśliwą miłością. Przedstawienie kogoś, kto się zakocha bez wzajemności, jako złego, zasługującego na śmierć - tak , on to zaczął, on nacisnął spust pierwszy. Po prostu denerwuje mnie, że nieszczęśliwa miłość była głównym motywem tego filmu, bez niej ta para kochanków byłaby przeciętna, taka jak wszystkie inne.

To, co mi się w nim podobało, oprócz szczęśliwego zakończenia (jak dla kogo), zachowam dla siebie. Każdy, kto ma ochotę obejrzeć ten film, niech sam sobie oceni. Nie musicie oglądać, nikt was nie zmusza.