w dodatku nudny. Duzo bardziej podoba mi sie remake z Leslie Nielsenem , ktory przynajmniej jest smieszny.
Nie napisales tego sekunde temu , jestes klamca i matematycznym antytalentem. Nie wiem ile razy to jeszcze powtorze , ale wiem , ze i tak tego nie zliczysz.
Nie napisalem nic o dyletancie , ale widze , ze Redd's dobrze ci wszedl i widzisz rzeczy ktorych nie ma. To dosyc typowe u zuli cierpiacych na chorobe alkoholowa. Serwus.
hahaha nie napisalem nic ???? hahaha znowu mam cytowac to co napisales?? ile razy jeszcze mam to cytowac ??? on nie napisal , hahahaha, to nie on, jak nie ty to kto ? żule ?
hehehe mimo to ze pije to nie pisze bzdetow , a ty napisales cytuje ..."Glupi i dlugi film"... hahaha z kim ty sie macasz?
Zatem obrażasz samego siebie, bo użytkownikowi chodziło o wspomnianą przez ciebie parodię. Dobry jesteś!
2001: Odyseja kosmiczna wiem ze nie kazdemu sie podoba, trudny film,ale nic na to nie mozna poradzic ze jest to wybitny klasyk swiatowego kina. I tak jak napisales , ignoranci przewaznie obrażaja sami siebie...
Wybitnym klasykiem kina jest tylko wsrod zuli i patologii. Twoj avatar potwierdza moja teze. Serwus.
cytuje "2001: Odyseja kosmiczna Wybitnym klasykiem kina jest tylko wsrod zuli i patologii" hhhhhahahahahaahahah takie cos to moze napisac tylko kompletny ignorant, hahahahah
Ale to prawda. Przedwczoraj bylem w sklepie i chcac nie chcac podslyszalem rozmowe zuli , ktorzy twierdzili , ze najlepszym filmem swiata jest Odyseja. Jak mieszkasz w Poznaniu to jest mozliwe , ze natknalem sie na ciebie. Serwus.
hahahaha nie tlumacz sie , co napisales to napisales, i niestety ale ludzie to czytaja, nie ma tak ze teraz , to nie ty to inni jacys żule , opowiadaja glupoty, i robia z siebie glupków, niestety , zrobiles go sam z siebie na wlasne zyczenie , hahahahahahah
cytuje "Odyseja kosmiczna to gowno" tak napisales... a moja propozycja jest taka, skończ waściu i wstydu oszczędź , sobie i swojej rodzinie , bo jeszcze nie wiedzą jakiego maja w domu ignoranta.
Na pewno chodziło im o tę komiczną odyseję z Leslie Nielsenem. Tylko z powodu twojej wrogości do tej kosmicznej odysei, resztę dopowiedziałeś sobie sam. Błędnie jak widać.
A co to za pyskowanie? I co to za słownictwo? Idź do rodziców i powiedz im, żeby posadzili cię na karnego jeża.