PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=1458}

2001: Odyseja kosmiczna

2001: A Space Odyssey
1968
7,7 143 tys. ocen
7,7 10 1 142542
8,6 87 krytyków
2001: Odyseja kosmiczna
powrót do forum filmu 2001: Odyseja kosmiczna

w dodatku nudny. Duzo bardziej podoba mi sie remake z Leslie Nielsenem , ktory przynajmniej jest smieszny.

ocenił(a) film na 10
JohnChance

dla glupków ...

riko62

Tak , Odyseja to film dla glupkow.

ocenił(a) film na 10
JohnChance

no przcierz sekunde temu to napisalem , ile razy jeszcze to powtorzysz?

riko62

Nie napisales tego sekunde temu , jestes klamca i matematycznym antytalentem. Nie wiem ile razy to jeszcze powtorze , ale wiem , ze i tak tego nie zliczysz.

ocenił(a) film na 10
JohnChance

hahahahhahahahahaahaha jestem klamca i dyletant , tak tak hahahahahahahaaha

riko62

Nie napisalem nic o dyletancie , ale widze , ze Redd's dobrze ci wszedl i widzisz rzeczy ktorych nie ma. To dosyc typowe u zuli cierpiacych na chorobe alkoholowa. Serwus.

ocenił(a) film na 10
JohnChance

hahaha nie napisalem nic ???? hahaha znowu mam cytowac to co napisales?? ile razy jeszcze mam to cytowac ??? on nie napisal , hahahaha, to nie on, jak nie ty to kto ? żule ?

riko62

Co ci dzisiaj piles? Jak grzecznie odpowiesz to moze pan rzuci ci 5 zl na nastepny trunek.

ocenił(a) film na 10
JohnChance

hehehe mimo to ze pije to nie pisze bzdetow , a ty napisales cytuje ..."Glupi i dlugi film"... hahaha z kim ty sie macasz?

JohnChance

Zatem obrażasz samego siebie, bo użytkownikowi chodziło o wspomnianą przez ciebie parodię. Dobry jesteś!

ocenił(a) film na 10
Slaught

2001: Odyseja kosmiczna wiem ze nie kazdemu sie podoba, trudny film,ale nic na to nie mozna poradzic ze jest to wybitny klasyk swiatowego kina. I tak jak napisales , ignoranci przewaznie obrażaja sami siebie...

riko62

Wybitnym klasykiem kina jest tylko wsrod zuli i patologii. Twoj avatar potwierdza moja teze. Serwus.

ocenił(a) film na 10
JohnChance

cytuje "2001: Odyseja kosmiczna Wybitnym klasykiem kina jest tylko wsrod zuli i patologii" hhhhhahahahahaahahah takie cos to moze napisac tylko kompletny ignorant, hahahahah

riko62

Ale to prawda. Przedwczoraj bylem w sklepie i chcac nie chcac podslyszalem rozmowe zuli , ktorzy twierdzili , ze najlepszym filmem swiata jest Odyseja. Jak mieszkasz w Poznaniu to jest mozliwe , ze natknalem sie na ciebie. Serwus.

ocenił(a) film na 10
JohnChance

hahahaha nie tlumacz sie , co napisales to napisales, i niestety ale ludzie to czytaja, nie ma tak ze teraz , to nie ty to inni jacys żule , opowiadaja glupoty, i robia z siebie glupków, niestety , zrobiles go sam z siebie na wlasne zyczenie , hahahahahahah

riko62

Jestes debil i zul i w dodatku glupek + masz gnoj na ryju. Serwus.

ocenił(a) film na 10
JohnChance

cytuje "Odyseja kosmiczna to gowno" tak napisales... a moja propozycja jest taka, skończ waściu i wstydu oszczędź , sobie i swojej rodzinie , bo jeszcze nie wiedzą jakiego maja w domu ignoranta.

JohnChance

Na pewno chodziło im o tę komiczną odyseję z Leslie Nielsenem. Tylko z powodu twojej wrogości do tej kosmicznej odysei, resztę dopowiedziałeś sobie sam. Błędnie jak widać.

Slaught

Odyseja kosmiczna to gowno hehe. I nie masz zadnych argumentow.

JohnChance

A co to za pyskowanie? I co to za słownictwo? Idź do rodziców i powiedz im, żeby posadzili cię na karnego jeża.

Slaught

Poprawka - jestem najlepszy. Serwus.

ocenił(a) film na 10
JohnChance

poprawka , hahahahahahahaha

JohnChance

W pisaniu dziecinnych opinii potępiających film? Owszem.

Slaught

A ty w dzieciecych opiniach potepiajacych dzieciece opinie. I tyle.

JohnChance

Aż tak wysublimowanego sposobu wypowiedzi jak ty, niestety nie posiadam.