PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=433913}

2012

2009
6,2 273 tys. ocen
6,2 10 1 273247
4,7 34 krytyków
2012
powrót do forum filmu 2012

Trailer jest świetny! Dawno nie widziałem tak durnej reklmówki filmu. Rechotałem dobre dziesięć minut! Czy amerykańskie kino akcji ma do zaoferowania tylko coś takiego?

alien869

tylko coś takiego ???? Przeciesz nie pokażą ci w trailerze całego filmu

TheDayTheEarthStoodStill

Tak, ale można już się spodziewać kolejnej amerykańskiej chatłury o jakimś dzielnym archeologu czy coś:D

alien869

To jest TEASER, a nie zaden trailer ;]. To raz, a dwa - poczytaj o 2012 - nie obchodzi mnie to czy wierzysz czy nie, bo ja sam nie wierze, ale jest sporo powiedziane o tej fali tsunami...

Shagohad

O Boze o ile mi wiadomo gadanie jes to przebiegunowaniu magnetycznym a to nie ma nic wspólnego z biegunami geograficznymi i nie bedzie zadnego tsunami ziemia musialaby sie zatrzymac od razu co jest bzdura! tak jak i cale NIbiru tak samo straszono jak ziemia ukladala sie w jednej lini z innymi planetami , straszono rokiem 2000, 1999, nostradamusem itp LUDZIE ILE MOZNA !! WSZYSCY WIEDZA o NIBIRU tylko jakos NASA ESA itp tego nie wiedza i nie widza! heh idz glos prawde jak Jehowi:P

ocenił(a) film na 7
alien869

No więc świetny czy durny? rechotałeś się przez 10 minut? Ja tam nie wiedziałem nic śmiesznego. Może ty coś bierzesz, że cię wszystko śmieszy.

michi468

A mi się nawet podoba. Liczę na negatywne zakończenie. Koniec świata, którego nikt nie jest w stanie powstrzymać. Nawet Keanu. Wszyscy giną. Nie widziałam ostatnio nic takiego.

kabliukai

a ja widziałem... ;d w tak bardzo krytykowanej "Zapowiedzi" ;p

ocenił(a) film na 3
alien869

A pewno, że durny. Fala tsunami przelewająca się przez Himalaje, a to dobre. Ja rozumiem, że rozmach, efekty specjalne i w ogóle, ale bez przesady...

ocenił(a) film na 4
Tedeward

Jak dla mnie to pewnie będzie syf. Mam dosyć ciągłego gadania o tym
końcu świata, ile można o tym słuchać?! Ludzie klepią głupoty a jedyne
co nam wiadomo to że nastąpi przebiegunowanie. Ale - bez przesady - to
nie będzie proces w 24 h! To wieloletni proces, i tak naprawdę nikt nie
wie co się pod wpływem tego procesu wydarzy, bo ostatni taki był
najprawdopodobniej przed pojawieniem się ludzkości na Ziemi.
A wracając do filmu: denerwuje mnie kino amerykańskie - ciągle jakieś
zagłady, katastrofy... i jeden bohaterski człowiek który jest w stanie
uratować ludzkość. Heh..ale pewnie i tak obejrzę, ze względu na Cusacka
:) No i może zmienię zdanie, albo utwierdzę w przekonaniu że ten film to
chała. :P

DreamingInRed

Jak dla mnie to będzie świetny film.Nie będzie to film dokumentalny o końcu świata tylko kolejne kino rozrywkowe w stylu Emmericha