PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=433913}

2012

2009
6,2 273 tys. ocen
6,2 10 1 273262
4,7 34 krytyków
2012
powrót do forum filmu 2012

DNO!!!

ocenił(a) film na 1

Jestem właśnie w UK, kilka dni temu obejrzałam ten film... DNO! Ani dobrej gry aktorskiej, ani akcji, ani efektów specjalnych! Już dawno tak bardzo nie nudziłam się w kinie! NIE POLECAM! Ocena: 1 (szkoda, że nie da się na minusie...)

ocenił(a) film na 10
joannek

jestes cofnięty w rozwoju albo upośledzony skoro taki film nazywasz dnem... idz sobie mode na sukces albo muminki oglądać, i nie warz sie pisać jak się nie znasz tak niedorzecznych postów.

LUDZIE TEN FILM TRZEBA ZOBACZYĆ W KINIE

świetna gra aktorska, mistrzowskie efekty, ten film nie ma minusów, bezapelacyjny najlepszy film roku 2009. Wszyscy co mają coś do zarzucenia nie powinni sie wypowiadać bo chyba nie mają pojęcia o filmach.10/10 Pozdrawiam

ocenił(a) film na 4
sisal

Już wolałbym "Muminki" w kinie obejrzeć, bo idąc na seans wiedziałbym, że idę oglądać bajkę. W przypadku "2012" człowiek idzie do kina z zamiarem obejrzenia filmu katastroficznego, a tu...bajka! Ot psikus!

"bezapelacyjny najlepszy film roku 2009. Wszyscy co mają coś do zarzucenia nie powinni sie wypowiadać bo chyba nie mają pojęcia o filmach"

No myslałem, że zlecę z krzesła ze śmiechu! Ooooo, ty to widzę masz mistrzowskie pojęcie o filmach, brawo! I kto tu jest cofnięty w rozwoju?

ocenił(a) film na 10
flex86

Patrze jakie filmy dla ciebie sa super... jesli twierdzisz że to jest zły film to uzasadnij co takiego było tam zjeb...napewno najlepszy katastroficzny jakikolwiek wyszedł do tej pory, twoja ocena gówno wiele sie liczy, ten film zgarnie większość liczących sie nagród.

ocenił(a) film na 4
sisal

Tak tak, na pewno zgarnie mnóstwo nagród...nie bądź śmieszny! Mało mnie obchodzi, czy moja ocena się liczy czy nie liczy. Twoje 10/10 zapewne jeszcze bardziej gówno się liczy niż moja ocena. Zobacz sobie jaką ten film ma ocenę na IMDb, czy Rottentomatoes - właśnie widać jak bardzo się ludziom podoba. Tym swoim marnym 10/10 świata nie zwojujesz!