PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=433913}

2012

2009
6,2 273 tys. ocen
6,2 10 1 273259
4,7 34 krytyków
2012
powrót do forum filmu 2012

Hit

użytkownik usunięty

Polecam ten film wszystkim którzy jeszcze go nie obejrzeli bo warto oglądnąć ma bardzo dużo efektów specjalnych i pomyślne zostały zrobione, fabuła jest bardzo wciągająca, muzyka i dźwięki to są bardzo dobre, daję 10/10.

ocenił(a) film na 3

Fabuła bardzo wciągająca????? Muzyka?????????!!!!!!!!!
Człeku niemądry ten film ma jędną z najgorszych fabuł roku 2009. Każdy ma swoje zdanie ALE ŻEBY MU DAĆ 10/10!!!!!!!!!??????????
To przecierz jeden z najgorszych w historii kina filmów katastroficznych.

ocenił(a) film na 5

efekty specjalne to on ma ,ale jedne z gorszych , co więcej muzyka bez porywu ,a fabuła- brak słów...! Mnóstwo nieścisłości i błędów!

ocenił(a) film na 3
doncia136

Efekty to miał dobre ale jakby nie one to film nawet do kosza się nie nadaje.

ocenił(a) film na 5
Lwie_Serce

zburzenie kaplicy wg.Ciebie wyglądało realnie? Nie chodzi o to ,że coś się wali i jest bum ,ale o to ,żeby to jeszcze wyglądało wiarygodnie!

efekty ciągłe ucieczki głównego bohatera przed nie możliwym do uniknięcia nawet jak by miał 1346 żyć to i tak by mu zabrakło , szkoda czasu na ten film

użytkownik usunięty

Mi się podobał to dałem 10, ja akurat lubię filmy katastroficzne, doncia136 >>> nie było realne, bo to tylko film a nie dzieje się naprawdę , ale każdy ma inne zdanie o filmie, Lwie_Serce >>> fabuła była nawet dość wciągająca bo były wybuchy i akcje, a ja takie efekty lubię

ocenił(a) film na 4

Też lubię filmy katastroficzne, ale co to miało być? Rozumiem, koniec świata, ale władza nie panikuje. W rzeczywistości to co drugi by się wieszał czy coś. Ale do rzeczy. Prezydent USA został, żeby "cierpieć" se swoim krajem. Mnie interesował polski, serbski czy mołdawski prezydent.
I ucieczka przez tym... Czym? Ani to trzęsienie ziemi, ani żadna implozja czy coś. Ale uciekali przez ziemią, która się podnosiła (nie wiem jak to nazwać). Po lewej stronie ta ziemia "wyrastała", a kiedy zmienił pas to ziemia też go "zmieniła".
Moja ocena jest taka wysoka tylko za obsadę (bez zbędnych gwiazdek), tego "proroka" (już nie pamiętam imienia, ale chyba Charlie?) i grzyb atomowy.
Ale to jest moje zdanie.

ocenił(a) film na 5

Chodzi mi o wiarygodność tego w jaki sposób zostało to przedstawione , nakręcone i o sam efekt walącego się budynku.
<jak gdyby nie wali się budynek, a pudełeczko z kartonu>= taki był mój odbiór!