PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=433913}

2012

2009
6,2 273 tys. ocen
6,2 10 1 273249
4,7 34 krytyków
2012
powrót do forum filmu 2012

POLECAM!

ocenił(a) film na 10

Wrocilam wlasnie z premiery i jestem zachwycona!
Efekty specjalne rewelacje fabula prosta i przewidywalna ale dla samych efektow warto wybrac sie do kina ...
sciagniecie sobie ten film na komputer i nie odda wam to tego co da wam kino!
Bylo nawet pare momentow na ktorych zastanawialam sie co by bylo gdyby ...
nawet wzruszenie male bo male ale sie pojawilo ..

na 10pkt daje 9!

ocenił(a) film na 5
Black_Inside

kino tez tego nie odda :)

szkoda kasy!

ocenił(a) film na 1
Black_Inside

Błagam Cie!
Efekty specjalne!
ŚMIECH!
Ludzie na ulicach w trakcie "katastrofy" wyglądają jak na reklamie simsów!
TRAGEDIA FILM

ocenił(a) film na 10
Black_Inside

Jak ci szkoda kasy to sciagnij sobie z siecie "camke" i gadaj sobie ze film do bani to samo mozesz powidziec sluchajac "króla" na walkmanie z sluchawkami za 2zlote owiniete jeszcze skarpetka

ocenił(a) film na 5
bolobart1

ple ple ple...po prostu idz na cos innego w repertuarze lolku ;)

ocenił(a) film na 10
bolobart1

Dokładnie tak ...
Wiedzieliscie jaki kraj produkuje film wiec mogliscie sie spodziewac ze jesli nie lubicie 'amerykanskich' produkcji to lepiej nie isc.
Po drugie szkoda kasy ? to po cholere szliscie na pierwsza premiere skoro mogliscie poczekac ..

ocenił(a) film na 5
Black_Inside

zeby ostrzegać potomnych przed nieudanymi produkcjami, a po co?
Widzieliście kraj, widzieliście też "Szklaną pułapkę", "Transformersów", "Pojutrze" i masę innych filmów. Fajnie nie? :) no więc: efekty do bani, fabuła na poziomie Uve Bolla (a on nawet amerykański nie jest), aktorstwo zatrzymało się w okolicach Glovera. Przecież nawet Terminator Salvation dostał u mnie bodajże 7, gdzie temu niewypałowi wydusiłem 5.

***SPOJLER***
No sorry ale jezeli kobiecie ginie facet, gdzie po 27 dniach jakby w ogole zapomniala o tym co sie stalo wracajac do byłego. Wąż ogrodowy który zablokował jakiś zawias od łódki, która ma przetrwac fale niszczącą wszystko co się da, air force one...nie wiadomo skąd uszkodził tą samą łódź. Na końcu powiedziałem do dziewczyny, która była jeszcze bardziej posikana ode mnie, że brakuje tylko bomby która miałaby zostać zatrzymana w ostatniej sekundzie, ale zastapili to Montem Everest i tymi słynnymi 10 metrami. Nosz do cholery proszę was. Amator, który nie przyznaje się do latania nie wykonałby nawet manewru gwałtownego skęru a co dopiero wiraże między budynkami po lot ruskim jumpo w vegas kończąc. To nawet nie jest głupia anmerykańska produkcja, bo od niej wiele nie oczekuje, ba! nawet nie wydaje mi się, żebym preferował inne, ale to jest totalny kanał.