PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=433913}

2012

2009
6,2 273 tys. ocen
6,2 10 1 273247
4,7 34 krytyków
2012
powrót do forum filmu 2012

Projekt Cheops....

ocenił(a) film na 7

Mam do was wszystkich pytanie,co sądzicie o slynnym Projekcie Cheops,którego zadaniem jest nawrócić ludzkość przed zbliżającymi sie zdarzeniami w 2012 roku?

wiecej na stronie www.projekt-cheops.com

Rrrr

Szanowny kolego! 99,9% użytkowników filmwebu nie ma pojęcia o projekcie
Chepos.

ocenił(a) film na 7
komodb

No to niech sie dowiedza że nie tylko Emmerich ich ostrzega!

ocenił(a) film na 5
komodb

Nie przesadzajmy - nawet w tvn-ie kiedyś sporo o tym mówili.

ocenił(a) film na 8
Rrrr

za dużo wizjonerstwa za mało faktów, 3 albo 4 lata temu jak byłem w stanach chcąc nie chcąc byłem zmuszony do słuchania polskiego radia i szczerze powiedziawszy po 2 miesięcznym pobycie rzygałem Panią Lucyną Łobos i Projektem Cheops...może jest w tym sens co robią, ale nadają temu taką oprawę, że działa chyba tylko na ludzi niezbyt światłych

ocenił(a) film na 6
Rrrr

@Rrrr: Kiedyś interesowałem się Projektem Cheops, ale z czasem nabrałem dystansu i olałem sprawę. Powiedziałbym, że pani Lucyna i jej ekipa to pewnego rodzaju sekta, ale w tym wypadku to za mocne słowo, bardzie pasowałoby określenie 'naciągacze'. Tak czy siak wiarygodność ich całego przedsięwzięcia wg mnie nie należy do najlepszych i żal mi ludzi, którzy przekazali im jakiekolwiek pieniądze. Mieli odkopać skarb na Ślęży i co? Odkopali parę metrów ziemi i nic nie znaleźli, a projekt został porzucony (przynajmniej było tak ostatnio kiedy sprawdzałem). Teraz próbują w Egipcie, ale śmiem wątpić czy cokolwiek tam zdziałają.

Rrrr

w takiej sytuacji zawsze chodzi o kasę - najpierw jest chwytliwy i atrakcyjny pomysł ratowania wszystkiego na co wielu się łapie i ssanie ile dadzą ludzie kasy