Mam do was wszystkich pytanie,co sądzicie o slynnym Projekcie Cheops,którego zadaniem jest nawrócić ludzkość przed zbliżającymi sie zdarzeniami w 2012 roku?
wiecej na stronie www.projekt-cheops.com
za dużo wizjonerstwa za mało faktów, 3 albo 4 lata temu jak byłem w stanach chcąc nie chcąc byłem zmuszony do słuchania polskiego radia i szczerze powiedziawszy po 2 miesięcznym pobycie rzygałem Panią Lucyną Łobos i Projektem Cheops...może jest w tym sens co robią, ale nadają temu taką oprawę, że działa chyba tylko na ludzi niezbyt światłych
@Rrrr: Kiedyś interesowałem się Projektem Cheops, ale z czasem nabrałem dystansu i olałem sprawę. Powiedziałbym, że pani Lucyna i jej ekipa to pewnego rodzaju sekta, ale w tym wypadku to za mocne słowo, bardzie pasowałoby określenie 'naciągacze'. Tak czy siak wiarygodność ich całego przedsięwzięcia wg mnie nie należy do najlepszych i żal mi ludzi, którzy przekazali im jakiekolwiek pieniądze. Mieli odkopać skarb na Ślęży i co? Odkopali parę metrów ziemi i nic nie znaleźli, a projekt został porzucony (przynajmniej było tak ostatnio kiedy sprawdzałem). Teraz próbują w Egipcie, ale śmiem wątpić czy cokolwiek tam zdziałają.