Jaka jest radocha w 2 godzinnym siedzeniu i oglądaniu światowej katastrofy? Rzeczywiście chodzi o efekty? Tak samo byście się zachwycali gdyby powstała ekranizacja z efektami specjalnymi bajki "Pszczółka Maja"? ;)
więc masz ładnie z garem;/;/ a jaka jest radocha w ogladaniu 3 hobbitow i legolasa ktory wystrzelowuje 3 strzaly naraz?? w II czesci strzelał dwoma strzałami a w pierwszej jedną... oczywiście chodzi tu o WP jakbyś nie wiedział/działa:| co za radocha oglądać jakikolwiek inny film??!!:| w filmach erotycznych sie pieprzą, w kryminałach zabijają ( to dopiero radocha oglądać jak ktoś komuś rozpie*dala łeb co nie? ;/ ) a w katastroficznych WSZYSTKO SIĘ wali i o to chodzi!!!! czego jeszcze nie rozumiesz?:|:|
więc masz ładnie z garem;/;/ a jaka jest radocha w ogladaniu 3 hobbitow i legolasa ktory wystrzelowuje 3 strzaly naraz?? w II czesci strzelał dwoma strzałami a w pierwszej jedną... oczywiście chodzi tu o WP jakbyś nie wiedział/działa:| co za radocha oglądać jakikolwiek inny film??!!:| w filmach erotycznych sie pieprzą, w kryminałach zabijają ( to dopiero radocha oglądać jak ktoś komuś rozpie*dala łeb co nie? ;/ ) a w katastroficznych WSZYSTKO SIĘ wali i o to chodzi!!!! czego jeszcze nie rozumiesz?:|:|
a dziwisz się?:| jak sie takie bzdury czyta jak ty piszesz?? reksia chyba kazdy ogladał.. wiec to nic złego..
Jakie bzdury?? Po prostu grzecznie spytałam. A Ty już się rzucasz z pazurkami.
Pisałeś coś o hobbitach - świat totalnie wymyślony i może się podobać.Mnie nie - ale znam fanów tego gatunku, ba, nawet fanatyków. Filmy erotyczne odzwierciedlają to co każdy z Nas lubi - mniej lub bardziej wyrafinowany seks.
W 2012 temat jest oparty na przepowiedniach Majów. Ale ciekawa jestem czy gdyby scenariusz zaczął się spełniać to czy nie będziesz robił w gacie i marzył, żeby Cię taki hobbit wystrzelił hen hen daleko.
no własnie te pytanie chyba tyczy się Ciebie... stawiając takie pytanie podchodzisz do sprawy lekceważąco.. rzecz jasna 2012 to mega bajka i większość z tych katastrof nie wydarzy się prędzej czy później ale kilka faktów z tego filmów jest wzięte z prawdziwych naukowych badań itp. Wierz mi, że kiedyś interesowałem się tymi sprawami, głównie astronomią i znam wpływa słońca na ziemię itd.. więc moja wypowiedź nie jest kierowana impulsem, który nastąpił po obejrzaniu tego filmu.. coś prędzej czy później się zdarzy i raz na jakiś czas mogła byś coś pooglądać 'katastroficznego' dla uzmysłowienia sobie CZEGOKOLWIEK... pisze czegokolwiek bo zaraz jakiś głąb napisze że pisząc tak wierze, że się wszystko spełni z tego filmu mimo, że na samym początku napisałem że tak nie jest;] Titanic to tez film katastroficzny i na pewno oglądałaś go 100 razy rycząc za każdym razem;/ to sie zdecyduj.. albo oglądasz i ROZUMIESZ takie filmy albo nie oglądasz, a odpowiedź na pytanie już znasz, więc na mast. razem nie zadawaj takich pytań;] No ciekawe co ty oglądasz w takim razie.. fantasy też nie lubisz.. niech zgadnę... duma i uprzedzenie na krzyż z pamiętnikiem......
No tak, fanstasy nie lubię więc od razu jestem wrzucona do worka "skrzywdzone poczucie filmowego gustu"?
Mój nick na tym portalu nic Ci nie mówi?
"Radocha"... nie każdy film ogląda się jak komedia;/
Taki film przybliża Nam co się może stać w niedalekiej przyszłości, ale jak widać niektórzy tego nie rozumieją :/ A porównanie do :Pszczółki Mai"?? ile ty masz lat hehe 10??????
No więc właśnie o to pytam. Radocha jest tutaj ironiczna, bo tyle ludzi się "jara" tym filmem, że aż mnie to dziwi.
Nie porównuję tego do Pszczółki Mai. Naucz się czytać ze zrozumieniem, albo przestań palić to coś co masz w miniaturce użytkownika.
spoko.. to ze w twoim nicku jest odniesienie do filmu nie znaczy , że każdego avatar jest odworowaniem jego zainteresowań:| gdybym miał avatara w postaci jakiejś rybki to pewnie bys mi pojechała , że lubę gdzie jest nemo:|
a jedyny fajny film z Twoich ulubionych to skazani, vinci i wywiad z wampirem.. jesteś typową kobietą oglądające seriale i komedie romantyczne..
Ojej to straszne ;)
Kolega z maryśką w avatarze ma w ulubionych "Pamiętnik" i jakoś się go nie czepiasz.
Solidarność plemników? ;)
no widzisz w tym rzecz:P Twoja filmy wskazują na to , że uwielbiasz siedzisz przez tv i płakać po romatycznej komedii i to wszystko.. no z wyjątkiem filmów które wymieniłem.. a kolega ogląda i katastroficzne i sensacyjne i takie jak "pamietnik".. i prawidłowo.. oczywiście nie oznacza to, że każdy ma oglądać różne rodzaje , bo po prostu może go to nie interesować... a tak w ogóle to co robisz na tym forum 2012 skoro nie lubisz takich filmów?? tak po prostu chciałaś nawiązać konwersację?;]
Z czystej ciekawości założyłam ten wątek, bo film wzbudza duże emocje.
Nie widzę nic złego w tym, żeby uronić łezkę. Niekoniecznie na komediach romantycznych, bo takowe oglądam tylko i wyłącznie dla przyjemności. Lubię filmy prawdziwe, zrobione z sercem i autentycznością, a nie przy pomocą efektów. Dlatego raczej nie obejrzę 2012. A wy lejcie na mnie kolejne pomyje ;)
Ja obejrzałam ten film, ale nie z radochą tylko przerażeniem. Ale jak widać, niektórzy rzeczywiście potraktowali ten film jako kolejną komedyjkę, przy której można się zrelaksować. Ja ogólnie myślę, że rzeczywiście niedługo coś takiego może się stać, ale tylko z winy człowieka. ; //
Mozecie byc spokojni gdyz wielce prawdopobone ze za naszego zycia nic podobnego nas nie spotka. Nastepna epokoa lodowcowa czy uderzenie wielkiej planetoidy w ziemie moze sie wydarzyć za setki, tysiace, miliony lat dlatego film traktuje lajtowo. Jak dla mnie to zabawne byly co najwyzej momenty w ktorych rodzinka unikała za kazdym razem katastrofy w nieslychany sposob.