...mMm Wyjebany...Totalna Rozpierducha...Zagłada ludzkość na Maxa i Oto chodzi...Ale mam Obawy że będzie tak jak z Pojutrze...które jak dla mnie Wcale Zajebiste Nie jest...które miało zwaloną końcówkę.
W tym filmie musi Cały Świat Zginąć...a Ziemie niech pokażą z kosmosu że jest Rozpieprzona na Pół xDD
Ale Oczywiście że tak Nie będzie...Wgl. Nie pasuje mi tu Kompletnie ten Śmieszny Aktor John Cusack...jestem Pewny w 100% że on ze swoją Córką Przeżyją...WRrr !!!
Wgl.te akcje z nim Psują kompletnie nastrój...Obojętnie gdzie on będzie ze swoja córka i obojętnie co się Będzie działo to i tak Przeżyją...O Zgrozo !!!
Akcja jak on jedzie wozem kempingowym a tu nagle wulkan pluje i wyrwał w tył wozu i nadal jedzie...jak by Nic się Nie stało jest Tak Debilska że Głowa mała !!!
Tu macie inny Zwiastun...może ktoś już tu Włożył go ale co tam.
Oby muzyka ze zwiastuna Była w filmie i nie tytlko przez chwilkę...ale Przez większość filmu...bo jest Naprawdę Świetna.
Zwiastun mnie po prostu Wgniótł w Fotel...Za każdą Razom jak go Oglądam to mnie gęsia skórka przechodzi...mówię tu o zwiastunie tym poniżej i tym co Niedawno dodali do Film web...ale ten Poniżej o Wiele bardziej mi się Podobał xD
http://www.firstshowing.net/2009/06/18/must-watch-destructive-trailer-for-roland -emmerichs-2012/
Na takie Filmy się Chodzi do Kina...nie w domu ogląda nawet na 42 calowej plazmie z kinem domowym...albo co Gorsza na kompie...TYLKO i WYŁĄCZNIE w Kinie na Największej Sali.
Jejciu jak ja nie mogę wyrobić że jeszcze Tyle do Premiery :((
Cytat:
"Nie pasuje mi tu Kompletnie ten Śmieszny Aktor John Cusack...jestem Pewny w 100% że on ze swoją Córką Przeżyją...WRrr !!!"
Możliwy SPOILER:P
W tym trailerze co podałeś do niego link, jest szansa że jednak Jackson Curtis - filmowy John Cusack jednak nie przeżyje z rodziną.
Konkretnie chodzi mi o moment w czasie 2:08. Jest tam ukazane jak fala tsunami "idzie" na Cusacka i jego filmową rodzinkę.(Nie jestem pewien czy to Cusack bo jest z profilu i trochę z odległości, ale raczej to on).