Nie oglądałem tego filmu ani nie mam zamiaru, ale po co robią takie filmy? Żeby ktoś na niego zwrócił uwagę i współczuł to co on niby przeżył w więzieniu? Takich ludzi jak on są tysiące być może i setki tysięcy na świecie, ale nikt o takich ludziach nie pokazują. Powinni pokazywać to co jest najważniejsze na świecie ( np. Epidemia wirusa Covida 19 czy wielkie pożary ) a nie spraw osobistych czyiś. Wcale bym się nie zdziwił gdyby faktycznie policjanci znaleźli dowody i uznali go za winnego tych czynów które wykonał rzekomo kilkanaście lat temu. Nie oceniam go ale ja za ten film nie zapłacę z podatku.
Wiesz co ci powiem ? Gdyby każdy człowiek miał w sobie tyle empatii do drugiego człowieka co ty , ten świat byłby katastrofą . Obejrzałem film , jestem dorosłym facetem i na koniec leciały mi łzy. Jak czytam opinie pokolenia mtv że z Tomka Komendy robią gwiazde , albo takie jak twoje to krew mnie zalewa.... Chamie! Gdyby tak tobie na chociaż tydzień odebrać wolność ale by było co? Mama ratuj, mama dzwon do tvnu niech mnie tylko stąd wypuszczą. wiesz co to znaczy stracic wolność ?
Komentarzy. Sądząc po tym co wpiszesz jesteś albo od twórców filmu albo od dystrybutora. Nikomu normalnemu nie chciałoby się tutaj śledzić czyichś wypocin i tracić czas by przekonać do swojego zdania i zdyskredytować cudze. Ciekawe ile wam płacą i czy obsługujesz jedno konto czy robisz na kilka. Pozdrawiam
Wczoraj byłem w kinie wiec chyba miałem prawo założyć konto prawda? A nawet większe prawo bo zobaczyłem ten film. To ciekawe co napisałeś bo to ty odpowiedziałeś po 5 minutach , wiec to raczej ty tu siedzisz i sledzisz czyjeś "wypociny" . Pozdrawiam cie serdecznie farmazonie :)
Z cyklu nie oglądałem, nie przeżyłem, ale się wypowiem weź gościu nie wypowiadaj się na temat o którym nie masz pojęcia.
w tych czasach każdy baran ma prawo wtrącić swoje 5 groszy tam gdzie nie powinien , o czym zupełnie nie ma pojęcia i czego nie przeżył . Później taki atencjusz czuje się dowartościowany , nie można winić głupiego że nim jest. Pozdrawiam
Pamiętaj , że negatywni bohaterowi tego filmu nadal żyją, i mają interes by hejtować film, i jak najbardziej zniechęcić wiele osób do oberzenia.
W końcu opowiada o nich