PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=931}

28 dni

28 days
2000
6,7 33 tys. ocen
6,7 10 1 32740
6,2 12 krytyków
28 dni
powrót do forum filmu 28 dni

Film potwierdz regułę, że obecność Sandry Bullock świadczy o nie najwyższym poziomie filmu. Jak zwykle mnóstwo nieudacznego moralizatorstwa.

ocenił(a) film na 8
melchiorwankowicz

żenujący komentarz kogoś, kto nie ma pojęcia o aktorstwie... akurat jest to jedna z lepszych am. aktorek

ocenił(a) film na 1
Redrum

Całe szczęście ty masz pojęcie o aktorstwie. Dzięki bogu...

melchiorwankowicz

blagam cie czlowieku jesli twoja idolka jets paris hilton i ucielesnieniem wszelkich aktorskich walorow to NIE WYPOWIADAJ SIE NA TEMAT PRAWDZIWYCH AKTOREK!!!!!!!!film bardzo bardzo bardz fajny, gra aktorska w wykonaniu SANDRY BULLOCK -great!!!:):):):)

melchiorwankowicz

blagam cie czlowieku jesli twoja idolka jets paris hilton i ucielesnieniem wszelkich aktorskich walorow to NIE WYPOWIADAJ SIE NA TEMAT PRAWDZIWYCH AKTOREK!!!!!!!!film bardzo bardzo bardz fajny, gra aktorska w wykonaniu SANDRY BULLOCK -great!!!:):):):)

melchiorwankowicz

ocenił(a) film na 1
kataryna18_2

Nie napisałem, że moją idolką jest paris hilton ani, że jest ucieleśnieniem wszelkich aktorskich walorów. Staraj się polemizować z tym co napisałem, a nie z wyimaginowanymi treściami. Będzie cię łatwiej zrozumieć. Gratuluję gustu...

melchiorwankowicz

ja tez sadze ze Sandra Bullock jest dobra aktorka i znaczna wiekszosc filmow z jej udzialem odnosi sukces, wiec Twoja ocena napewno nie wynika z wiedzy na jej temat tylko predzej z uprzedzen, a szkoda...

ocenił(a) film na 1
magfor

Sukces, nie zawsze jest powiązany z wartością danego filmu, czy też aktora. Widownia składa się z bardzo zróżnicowanych jednostek. Stąd też wynika powyższe. Jeżeli uważasz, że sandra bullock jest dobrą aktorką to mogę ci jedynie polecić dalsze wnikliwe zapoznawaniem się z jej kunsztem aktorskim.

melchiorwankowicz

Tak wlasnie uwazam, nie kaze Ci zmieniac zdania bo sa gusta i gusciki... poprostu sadze, ze jestes troche do tej aktorki uprzedzony.

ocenił(a) film na 1
magfor

Ok. Moje zdanie jest związane z wiedzą jak i uprzedzeniami do niej powstałymi w wyniku obejrzenia kilku filmów z jej udziałem. Nie zaś jak napisałeś wcześniej z brakiem wiedzy.

melchiorwankowicz

"Film potwierdz regułę, że obecność Sandry Bullock świadczy o nie najwyższym poziomie filmu."

Nie ma co polemizować, chyba lepiej pozostawić bez komentarza ;/

Kilka tytułów o nie najwyższym poziomie:

Dom nad Jeziorem
Ja Cię Kocham a Ty Śpisz
Miasto Gniewu
Czas Zabijania
System
i na deser Speed: Niebezpieczna Prędkość