2LDK

2003
6,4 270  ocen
6,4 10 1 270
2LDK
powrót do forum filmu 2LDK

porównanie filmu do kil bila jest wielkim błędem ten film sie nie umywa do serii kil bil.
spojler!!!
początek ok myślałem ze będzie fajna logiczna rywalka pomiędzy lokatorkami podpisującymi jajka:D
jednak nie nagle zaczyna się ostra jadka w której obie są niesmiertrlne.
troche nudne sie juz robiło patrzenie jak jedna drugą okłada ciężkimi przedmiotami topi ją porażając prądem a po chwili role sie odwracaja;/
tak wogóle skąd w mieszkaniu bogatych dobrze żyjących lokatorek w niezłym apartamencie wzieła się piła motorowa?:D chory pomysł reżysera.
i jeszcze jedno niech mi ktos wytlumaczy o co biega w momencie gdy panna pryska pannie po pysku jakimś srodkiem żrącym oslepiając ja ,po czym idzie do pokoju bierze miecz i czeka na nią za drzwiami a za sekundy ta sama panna czekajaca z mieczem lezy na podłodze i wychyla sie za drzwi do wc po czym dostaje kawalkiem arymatury?
o co tu k... biegalo?
jak dla mnie to spalona pozycja ale z braku laku mozna popatrzec na głupości

ocenił(a) film na 10
lukas_allien

Niewiele ogladasz japonskich produkcji ? Nieprawdaz ?
Zatem goraco zalecam zapoznaniem sie z Japonska kinematografia ... zacznij spokojnie od lat 60 po dzis dzien ... Zajrzyj na profil uzytkownika NAKF i moj (co prawda u mnie balagan ale wertujac ulubione filmy natniesz sie na perelki japonskiej kinematografii)

ocenił(a) film na 4
InsanE_RabbiT

oglądałem już mase azjatyckiego kina ale w takich typach niestety nie gustuje ... film nie dla mnie a kil bil był o niebo lepszy

użytkownik usunięty
lukas_allien

Znudził mnie strasznie. Co prawda późniejsze wojaże dziewczyn były dość zabawne, jednak mimo wszystko nie wychodzi poza przeciętny.

ocenił(a) film na 9
lukas_allien

Tu nie chodzi o porownanie do calej serii Kill Bill tylko do pierwszej walki Czarnej Mamby z ta murzynka.Przynajmniej ja tak to odbieram.