... Nie przypadł mi do gustu opowiadał on o 300 umięśnionych mężczyznach którzy przez połowe
filmu walczyli z dużo liczniejszą armią Persów jak dla mnie to troche za mało żeby dać mu 8 ale to
tylko moja opinia.
Bo o tym miał być film :P Dla mnie film, nie zasługuje na 8, co najwyzej 7. Jak dla mnie to dałem średnie 6 :P
Wiem dlatego właśnie dałem 3 bo nie lubie takich filmów :-) Chociaż może to za surowa ocena może zmienie na 4-5 ;-)
Ja po ogólnym obejrzeniu, spisałem to co było dobre itd. i po prostu, nie mogłem postawić 5, bo efekty specjalne na to pozwalają, ale 7 też nie, bo film nie jest ąz tak dobry :) Ale ja nie mam wpływu na twoją ocenę, wiec rób co tam chcesz.
Patrząc na to że film ma tytuł "300" i opowiada o bitwie z persami to nie wiem czego się spodziewałeś ponad "300 umięśnionych mężczyznach którzy przez połowe filmu walczyli z dużo liczniejszą armią Persów". Może gra aktorska nie jest genialna, a fabuła skomplikowana, ale jest jedna z najlepszych ekranizacji komiksu jaka powstała :) No i jaki ma klimat! :D
Może to prawda że to jedna z najlepszych ekranizacji komiksu bo z początku film był ciekawy grafika była nawet fajna tylko właśnie nie podobała mi się ta walka bo nie lubie w filmach jak walka trwa tak długo bo to mnie okropnie nudzi ale jeśli o tym miał być film to można powiedzieć że nie było tak tragicznie dlatego zmieniłem ocene na 5 ;-). No ale jak wcześniej pisałem to tylko moja opinia ;-).