PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=689419}

7:39

The 7.39
2014
6,4 5,4 tys. ocen
6,4 10 1 5393
7:39
powrót do forum filmu 7:39

Opis filmu.

ocenił(a) film na 7

45- letni Carl Matthews (David Morrissey) codziennie podróżuje do pracy pociągiem o 7:39.
Każdego dnia widzi te same twarze, codziennie jego podróż kończy się na stacji. Żonaty z
przyjaciółką ze studiów, Maggie (Olivia Colman), ojciec dwójki nastolatków czuje, że jego
życie stało się przewidywalne.
Sally Thorn (Sheridan Smith) pracuje jako menedżer w klubie fitness w Londynie. Ma
wątpliwości, czy polubi życie u boku przystojnego Ryan, zastanawia się, czy jest on
naprawdę mężczyzną dla niej. Ale czy jest czas aby martwić się o takie rzeczy, gdy trzeba
zdążyć na pociąg o 7:39?
Codzienna walka o miejsce siedzące w pociągu powoduje, że Sally i Carl zaczynają ze
sobą rozmawiać i nagle ich podróż staje się bardzo interesującym doświadczeniem...

ocenił(a) film na 9
kamil665544

Dzięki Kamil665544 ;)

ocenił(a) film na 7
kamil665544

Sympatyczny. Nastawialem sie dosc anty ale od samego poczatku, film po prostu sie dobrze oglada. Genialna muzyka, dobrze wykreowane postacie. W tym filmie wszystko gra (jak na razie po 1wszym odcinku). Mysle, ze warto obejrzec.

ocenił(a) film na 7
Marek_aszczych

Drugi odcinek trochę rozczarowuje z powodu zakończenia...

kamil665544

A jakiego zakończenia się spodziewałeś ;)? Miałam nadzieję na całkowicie inne, no ale niestety...

ocenił(a) film na 7
blacksam

Napisałem tutaj ,żeby nie spoilerować w opisie filmu ;)

http://skillet.notesik.net/1033/7-39

kamil665544

To widzę, że chciałeś takiego samego zakończenia jak ja ;). Może twórcy uznali żeby nie dawać takiego właśnie typowego zakończenia, którego raczej wszyscy się spodziewali... Dali całkowicie inne i przez to dałam 7/10. A mogło być nawet i 8/10, bo niesamowicie przyjemnie się to oglądało.