PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=497039}

7 dni

Les 7 jours du Talion
2010
6,3 3,1 tys. ocen
6,3 10 1 3062
7,0 3 krytyków
7 dni
powrót do forum filmu 7 dni

Znacie inne filmy o podobnej tematyce, oprocz prawa zemsty to juz widzialem :)

JohnHenry

Tortury (Tortured, The- 2010r.) tez podobnie. Zabite dziecko i zemsta rodziców przy uzyciu tortur :).
Pluje na twój grób (I Spit On Your Grave- 2010r.) Początek może wydawać się dość nudny, ale zakończenie genialne. :)
Więcej mi do głowy nie przychodzi, ale te 2 filmy są naprawdę świetne- polecam ;>

ocenił(a) film na 7
JohnHenry

ostatni dom po lewej.

born2run

The Tortured i Ostatni Dom Po Lewej - gorąco polecam ;-)

ocenił(a) film na 10
ignis1903

ostatni dom po lewej juz widzialem kiedys dobra pozycja:)
cos jeszcze wartego obejzenia?:)

ocenił(a) film na 5
JohnHenry

Podobną tematykę obrazuje horror komediowy ''Otis''

JohnHenry

jeśli chodzi Ci o filmy z torturami to polecam japoński film "Groteska", ale najpierw pomyśl kilka razy zanim zechcesz obejrzeć...mówię serio

ocenił(a) film na 8
JohnHenry

Oczywiście nasz polski, bardzo dobry film pt 'Prawo Ojca'.

JohnHenry

24 godziny

JohnHenry

pułapka z ellen page! bardzo podobna tematyka, polecam!
http://www.filmweb.pl/Pulapka

asiaamy

był ok ale troche się ciągnął

ocenił(a) film na 6
JohnHenry

Chan-wook Park i jego trylogia: "Pan Zemsta", "Pani Zemsta", "Oldboy".

ocenił(a) film na 6
JohnHenry

http://www.filmweb.pl/film/Bez+regu%C5%82-2010-460941

ocenił(a) film na 10
statnik

to jakas lipa cos innego?

ocenił(a) film na 6
JohnHenry

Nieodwracalne jest dosc interesujace, gostek szuka zemsty na gosciach co zgwalcili mu zone

ocenił(a) film na 10
statnik

no ale ja to juz widzialem dawno temu, sama scena gwaltu hmmm, kiedys myslalem ze jest dobra ale traz juz tak nie mysle, jest malo realistyczna jak na moje obecne wymogi ;) znasz moze jakies inne podobne filmy?

ocenił(a) film na 6
JohnHenry

jak juz mowilem Unthinkable mi sie podobalo rzecz gustu a takto niewiem sam potrzebuje jakis filmow o torturach ;p

ocenił(a) film na 10
statnik

ooo widze kolega ma podobne gusta ;) jesli lubisz filmy wojenne to polecam idź i patrz z 85 wczoraj oglądałem jak dla mnie 10/10 ;) to samo 2:37 z 2006 tez mi sie podobal, ale wszystko kwestia gustu :)

ocenił(a) film na 6
JohnHenry

nie tylko filmy ale ksiazki i powiesci wojenne rowniez ;)

ocenił(a) film na 10
statnik

hehe no prosze, nigdy za ksiazkami o tematyce wojennej nie przepadalem. Znasz jakies ktore warte sa przeczytania? :)

ocenił(a) film na 10
statnik

btw jak dlugo juz jestes w niemczech?

ocenił(a) film na 6
JohnHenry

6 lat a warte ksiazki to: nadzy i mawrtwi, działa nawarony, pułapka w palermo, komandosi z nawarony, na szczytach zervos, tylko dla orłów, helikopter w ogniu, wróg u bram, cienka czerwona linia, polowanie na czerwony pazdziernik, splinter cell - na podastawie wielu tych ksiazek nakrecono wlasnie znane filmy albo zrobiono gre typu splinter cell chociaz to bardziej akcjii

ocenił(a) film na 10
statnik

zamierzam zapoznac sie z wymienionymi przez Ciebie tytulami napewno przeczytam ktoras z nich ;) jesli ja mialbym cos polecic to bylo by to :Zabójca Strachu i Kożystaj z Nocy autorstwa Deana Koontza obydwie ksiazki daze szczegolnym sentymentem :")

ocenił(a) film na 10
JohnHenry

hehe ja w Danii tez 6 lat ;)

ocenił(a) film na 6
JohnHenry

sa jeszcze ksiazki z serii rambo i kompania braci ale ich niestety jeszcze nie przeczytalem :(

ocenił(a) film na 10
statnik

a sa moze z serii amerikanski ninja? lol sry kiepski zart :P jaki jest Twoj ulubiony gatunek filmowy?

ocenił(a) film na 6
JohnHenry

wojenne-akcja. co do tematu wiele osob podniecalo sie hostelem, pomysl nawet dobry ale wedlug mnie zbiedzili

ocenił(a) film na 10
statnik

hostel jest dobry dla dzieci hahaha, ile Ty masz wogole lat?

ocenił(a) film na 6
JohnHenry

urodzony w 91 roczniku ;)

ocenił(a) film na 10
statnik

ja w 83 :)))))

ocenił(a) film na 6
JohnHenry

co do filmu, groteski czy tam dramatow albo tortur to polecam: gurotesuku albo ken park, chociaz ken park nie ma zadnych scen gdzie sa tortury ale dobry dramat

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
JohnHenry

Malo realistyczna to jak myslisz jak kobieta ktora jest gwalcona sie zachowuje???Belluci zagrala ja swietnie tak sie niestety sklada ze moja kolezanka zostala kiedys zgwalcona to wiem jak reaguje kobieta w trakcie gwaltu.

DoktorLejdo

@DoktorLejdo, albo nie czytasz tego co piszesz albo jesteś dzieckiem...
(...)tak sie niestety sklada ze moja kolezanka zostala kiedys zgwalcona to wiem jak reaguje kobieta w trakcie gwaltu.

wiesz jak się zachowuje kobieta w trakcie gwałtu?

wnioski zostawiam użytkownikom..

ocenił(a) film na 10
alcus

pewnie sam ją gwałcił to wie

ocenił(a) film na 7
DoktorLejdo

Ja pier*** serio? Uwazasz ze kazda kobieta reaguje tak samo w trakcie gwaltu? Jestes strasznie glupi i tyle

ocenił(a) film na 7
JohnHenry

Jeśli interesują Cię tortury, groteska to polecam włoskie 120 Dni Sodomy http://www.filmweb.pl/film/Salo%2C+czyli+120+dni+Sodomy-1975-9330 może nie jest straszne, czy brutalne, ale na pewno jest obrzydliwe.

ocenił(a) film na 6
Selekos

ja polecam film gurotesuku

ocenił(a) film na 9
JohnHenry

A ja proponuję 7 dni http://www.filmweb.pl/film/7+dni-2010-497039 rewelacja co gość zrobił z bandytą

JohnHenry

Stoic