7 psychopatów

Seven Psychopaths
2012
6,7 67 tys. ocen
6,7 10 1 67367
7,2 33 krytyków
7 psychopatów
powrót do forum filmu 7 psychopatów

5/10

ocenił(a) film na 5

Jak dla mnie ten film to wielkie rozczarowanie. Spodziewałem się dobrej czarnej komedii, a dostałem jakieś poplątanie z pomieszaniem nie wiadomo czego. Obsada genialna ale wykonanie filmu, jak i sam scenariusz pozostawia wiele do życzenia. Reżyser chyba sam nie wiedział w która stronę pójść czy w stronę bardziej komedii czy dramatu i w efekcie otrzymaliśmy film który nawet ciężko zaliczyć do jakiegoś gatunku. Początek filmu znośny ale czym dalej w las tym ciemniej i w efekcie po godzinie to można spokojnie wyłączyć bo potem to już nic ciekawego się nie dzieje. Szczerze to odradzam seans tego "dzieła", sam miałem w stosunku do niego wysokie oczekiwania i czekałem długo na ten film a zawiodłem się niemiłosiernie.

ocenił(a) film na 5
rs55

Wszystkie najciekawsze sceny ujęte są w zwiastunie Akcja filmu jest bezsensowna. może była by dobra gdyby reżyser nie robił z tego filmu czegoś więcej. A widać że starał się grać na emocjach np. smutną muzyczką w scenach z Walken'em i robiąc z tego film trochę o przyjaźni czy innych podobnych sprawach. Film bardzo nierówny. Faktycznie widać że reżyser nie miał pomysłu jaki to ma być gatunek czy komedia czy dramat czy kryminał. Na plus tylko kilka ciekawych scen które można obejrzeć w zwiastunie nie marnując czasy na film.