Świetna gra aktorska przede wszystkim w wykonaniu Sama Rockwella ! Świetne dialogi ,
akcja i coś co wydawało mi się w podświadomości łączyć z pewnym filmem o ... Brugii , czyli
ten sam sposób przedstawiania sytuacji w nadzwyczajnych sytuacjach potrafią wywołac
nadzwyczajne zadowolenie widza! Świetna aranżacja i bardzo wciągajacy film !
Szczerze mówiąc przed obejrzeniem podchodziłem do niego sceptycznie i sądziłem znowu
obejrze kolejną przereklamowaną produkcję ... nic bardziej mylnego ! 8/10 ocena jak
najbardziej trafna , a ja swoją drogą wszystkim którym film się podobał polecam :
http://www.filmweb.pl/Najpierw.Strzelaj.Potem.Zwiedzaj !!!!! tegoż samego rezysera !
film zajebisty, momentami naprawdę zabawny, ciekawie zrobiony i dialogi też świetne. A co do in bruges to podobnie, może nawet lepszy.
tamten zdecydowanie lepszy ... dałem 10kę :) Swoją drogą obejrzałem dziś Sześciostrzałowca .... też dobry film !
A ja daję 9. Powalił mnie na podłogę tekst Christophera Walkena na temat Boga: "Wiesz, on nie ma łatwego życia. Dranie sprzątnęli mu dzieciaka" - tę kwestię widziałbym w ustach Marlona Brando, Roberta De Niro lub Ala Pacino. Jednakże Walken dał radę - również jest seniorem.
W "ostatecznej rozwałce" Rockwell wyzywa Harrelsona od mongołów... W niektórych momentach padałem ze śmiechu. Jedna rzecz mnie drażniła: ścieżka dźwiękowa w postaci operowego "wycia". Tutaj czasem mi uszy więdły - dlatego nie dodaję filmu do ulubionych :D
Też się wahałem czy nie dać lepszej oceny ... ale jednak poprzedni hit tego reżysera znacznie bardziej do mnie dotarł.