7 psychopatów

Seven Psychopaths
2012
6,7 67 tys. ocen
6,7 10 1 67368
7,2 33 krytyków
7 psychopatów
powrót do forum filmu 7 psychopatów

Ale dla mnie ten film był genialny !

ocenił(a) film na 8

Widocznie ze mną też bo bardzo mi się podobało :D

ocenił(a) film na 10
Blue_Fairy

Dla mnie 10/10 i myślę, że większości, która wczoraj zagościła w kinie, się podobał, bo słyszałem salwy śmiechu przez większość seansu:) Film z bardzo specyficznym humorem i z pewnością nie dla wszystkich

ocenił(a) film na 7
andrewalex

Potwierdzam :) Mnie się osobiście film podobał, tak jak to ująłeś 'film ze specyficznym humorem' :)

ocenił(a) film na 8
andrewalex

u mnie też wszyscy śmiali się na filmie i nikomu raczej do głowy wychodzenie w trakcie seansu;)
Ja też się uśmiałam:D podczas sceny gdy Billy opowiadał o strzelaninie popłakałam się ze śmiechu;) uwielbiam postać Billy'ego jak i ten film:D

użytkownik usunięty
andrewalex

No ten film nie był dla wszystkich. Ludzi po 50 którzy przywykli do innego poczucia humoru w ogóle ten film nie śmieszył wręcz przeciwnie. No ale do tego trzeba inaczej podejść ;)

Rewelacyjny film. (Sam Rockwell!)
Byłam w kinie z mamą (która jest po 50 ^^) i co chwilę szeptała mi, że film jest głupi, więc coś w tym jest.

Ruusak

mam 22 lata i dla mnie ten film był bez rewelacji. Chyba mam inne poczucie humoru...4/10

ocenił(a) film na 9
Ruusak

bez kitu

do roli z moon brakuje, ale rockwell to w tej chwili najbardziej niedoceniany aktor w przemysle

a sam film rewelacja

ocenił(a) film na 8

U mnie ma 8/10- co do salwy smiechow to sie dziwie- to jest raczej ten rodzaj humoru kiedy czlowiek sie po prostu rozesmiewa we wlasnej glowie, a nie rzy cala geba. Lekka komedia, i naprawde fajna fabula.

ocenił(a) film na 10
lonely_stoner

Dokładnie o taki śmiech chodzi. Dla mnie film fenomenalny, trafił w moje gusta, ale nie tylko humorem, bo to raczej nie o humor w tym filmie chodzi. Pozdrawiam

ocenił(a) film na 9
period

Mi się również podobał. Mnie najbardziej rozwaliło coś w stylu:
"-Ręce do góry.
-Nie!
-Jak to nie? Przecież mam pistolet!" :P
Film przezabawny o specyficznym rodzaju humoru :)