7 psychopatów

Seven Psychopaths
2012
6,7 67 tys. ocen
6,7 10 1 67367
7,2 33 krytyków
7 psychopatów
powrót do forum filmu 7 psychopatów
ocenił(a) film na 5
rafi_6

Straszna porażka.

CichyMorderca

Porażka, to założyciel tematu. A nazwisko Kieślowski nikomu już nie dało do myślenia?

ocenił(a) film na 3
ixtl

o jojoj, ale mi pojechałeś. Mógłbym napisać, że porażka, masz napisane w dowodziei w Twoim przypadku byłbym za aborcją. Ale cóż nie jestem taki i nie zrobię tego:D

ocenił(a) film na 9
rafi_6

Mysle, że to miał byc żart, biorac pod uwage pospolitosc imienia Hans, i wiedze Martina MacDonagha. A "polaczkow" szukaj w swojej rodzinie co najwyzej, jezeli byli kolaborantami, bo takimi stwierdzeniami sam do tego miana pretendujesz.

ocenił(a) film na 3
Budyks

Zart dla kogo? Dla amerykanow? Jak oni nawet nie wiedza gdzie lezy Polska.
Budyks, a Ty nie sciskaj tak posladami, bo jakis kolaborant Ci wyskoczy.

ocenił(a) film na 9
rafi_6

Haha good one :D

ocenił(a) film na 3
Budyks

A po drugie watpie, aby to mialo drugie dno z kolaborantami. Jebnelo mu sie i tyle. Jezeli chodzi o mnie, to nie laczylem tego z kolaborantami. Ty wyskoczyles z tym jak Filip z konopi

ocenił(a) film na 6
rafi_6

Co do przypisania imienia Hansa do Polaka, to można by przyczepić sie związku imienia faceta imieniem "Hans"(co wielu przypisuje te imie osobie pochodzenia niemieckiego) z czarnoskórą kobietą :P ale moim zdaniem, mógł być to zabieg paradoksu, coś co naśladuje styl Tarantino( w końcu on także stosuje wiele kontrastów). Na plakacie widnieją Bracia Coen vs Tarantino :P

ocenił(a) film na 4
KMeL

Koleś... sorry, ale to nie są lata '50 żeby ktoś podważał małżeństwa ludzi o różnych pochodzeniach albo dawał im jakieś specjalne motywy (typu pokazanie paradoksu)...

ocenił(a) film na 6
barney_w_spodnicy

hehe "koleś sorry"? spoko, nic mi nie zrobiłeś/aś własciwie to nawet udzielam Ci przyzwolenia zwracania sie do mnie, tak po prostu, jak w nicku :) miło mi :)
Proszę przeczytać moj komentarz ponownie. Pozdrawiam

ocenił(a) film na 9
rafi_6

Buuu bad one ;( nie zrozumiałeś.

ocenił(a) film na 3
Budyks

Bo w tedy moje leki przestały działać;)

ocenił(a) film na 6
Budyks

Dokładnie, Irlandczyk chciał nas wkurzyć nazywając postać Hans Kieślowski. Oni tacy już są ;)

ocenił(a) film na 8
Picu

zwykły żart, nic więcej.. tak samo jak tekst na temat swojej nacji - "Francja ma sery, a Irlandia alkohol". Troszkę dystansu Panowie :)

ocenił(a) film na 6
luckash1985

No przecież mówię, że zwykły. Ale niektórzy go nawet nie rozumieją i uważają za błąd.

ocenił(a) film na 5
Budyks

Tia bardzo pospolite imię jak Piotr czy Paweł to dlatego 5 moich znajomych ma na imię Hans,piękne biblijne imię XD

ocenił(a) film na 4
CichyMorderca

Tak, a autorzy powinni robić badania skoro już jest Polakiem, żeby imię było na pewno popularne w rodzimej Polsce (i co z tego, że mógł się urodzić w Stanach a nawet jego rodzice też mogli się już urodzić w Stanach, zwróćcie uwagę na jego akcet). Jeszcze powinni zadbać o wygląd i ubrania typowe dla Polaków a w ogóle najlepiej zatrudnić kogoś stąd. Robicie widły z igły ;).

ocenił(a) film na 3
barney_w_spodnicy

To miał być mały przerywnik między tematami, ale widzę co niektórzy się rozkręcili. Normalnie teorie spiskowe.

ocenił(a) film na 4
rafi_6

Spoko, tez zwrocilam uwge na to, ze na imie ma Hans ale nie ma to wiekszej roznicy dla fabuly wiec cokolwiek, na pewno to nie powod do obrzucania sie miesem stad moj komentarz.

ocenił(a) film na 3
barney_w_spodnicy

Zaczynając ten temat nie sądziłem, że rozwinie się cokolwiek. Ty to wiesz, ja to wiem, ale jednak nie wszyscy.