7 psychopatów

Seven Psychopaths
2012
6,7 67 tys. ocen
6,7 10 1 67365
7,2 33 krytyków
7 psychopatów
powrót do forum filmu 7 psychopatów

Jak w temacie;)
Już od bodajże tamtego roku, kiedy ujrzałam gdzieś krótką notkę, że ten film może się pojawić, byłam tym filmem zainteresowana - no i jak widzę na szczęście projekt nie przepadł. :) Cieszę się - Rourke, Rockwell, a przede wszystkim Walken to gwarancja dobrego filmu. Zapowiada się niezła komedia;)

ocenił(a) film na 8
Andaira

Woody Harrelson , Tom Waits i Olga Kurylenko dołączyli do Colina Farrella , Sama Rockwella i Christopera Walkena w obsadzie filmu "Seven Psychopaths". Harrelson zagra tu gangstera, którego ukochany piesek Shih Tzu zostaje porwany przez dwóch dziwnych przyjaciół (Rockwell i Walken) pewnego scenarzysty (Farrell), poszukującego inspiracji do swojego tekstu, zatytułowanego właśnie "Seven Psychopaths".

Z rolą tą był związany Mickey Rourke, ale negocjacje się nie powiodły i wypadł z obsady powstającego już filmu.

Film wyreżyseruje na podstawie własnego scenariusza znakomity irlandzki dramaturg Martin McDonagh ("In Bruges")

ocenił(a) film na 6
czester

Fakt,obsada niezła.Jak dla mnie zabrakło tylko Brendana Glesona ( był świetny w poprzednich filmach Martina )

ocenił(a) film na 8
Andaira

Ja też! Ja też! ;) In Bruges i Szcześciostrzałowiec były wspaniałe.

ocenił(a) film na 7
Andaira

Dołączam się. Dla mnie to Szcześciostrzełowiec i In Bruges to były wybitne filmy. Strasznie nie mogę się doczekać. Na pewno to będzie coś niesamowitego.

użytkownik usunięty
Andaira

Rzeczywiście świetna obsada, szczególnie genialny Rockwell i Walken. Oby ten film jak najszybciej znalazł się w polskich kinach po swojej światowej premierze. Też już nie mogę się doczekać :)

ocenił(a) film na 5
Andaira

Jest już trailer na youtube, zapowida się przyjemna komedia.

ocenił(a) film na 8
krokodylmariusz

hehe dołączam się...zwiastun wgniótł mój fotel...bo ja leżałem ze śmiechu :P

ocenił(a) film na 6
DaroO2222

Rozmowa Walkena i gościa z gnatem będzie dialogiem roku
http://youtu.be/X3uT1UPtoRY?hd=1&t=1m51s

użytkownik usunięty
_Garret_Reza_

hahaha racja, Walken miażdży :P to będzie świetna komedia :)