Powiem szczerze, nie nudziłem się oglądając ten film, wesoły, dynamiczny, z dobrą fabuła jak na komedie romantyczną, aczkolwiek sceny akcji mnie nie urzekły i które były dla mnie zbyt mocno naciągane. Po prostu nie pasowały do koncepcji filmu ale to juz tylko i wyłącznie moje odczucie na ten temat. 6/10.
Cóż przede wszystkim jak dla mnie to nie była komedia romantyczna lecz poprostu komedia, w dodatku fajna i do śmiechu chociaż tak debilnego lektora - naprawdę tak wypranego z emocji głosu dawno nie słyszałem - mogliby sobie darować. dlatego czysto 7/10 a za lektora 1/10 :)
Cóż zainspirowałem się informacją podaną w tym serwisie - gatunek: Akcja, Komedia rom. Co do lektora to się zgodzę, fatalny, tak słabego dawno nie słyszałem, sam bym dał rade lepiej xd
Z p_karniewskim muszę się zgodzić, nie była to komedia romantyczna. Więcej sensacji tu było niż romansów i miłości, ale mimo tego, że długo się rozwijała, to sceny jak kolesie rywalizują o tę laskę były naprawdę śmieszne, pomysłowe i świetnie nakręcone. Ogólnie dobry koncept, trochę nie wpasowano tego wątku czarnego charakteru, bo ledwo się pojawił i już został złapany...
No i lektor oczywiście był fatalny, to na pewno nie był jakiś amator? Za dużo tekstów tłumaczył, a jego głos zagłuszał wszystkie inne dźwięki z filmu.
Ja oglądałem film ze słabym lektorem do którego się przyzwyczaiłem i było ok.
Wracając do tematu tabu. Jestem fanem kina komedii z dodatkiem romantyczności to było połączone z akcją myślę że nawet to nieźle wyszło i ku zaskoczeniu aktorzy dobrze odegrali swoje rolę chociaż myślałem że sie nie nadają do takiego połączenia gatunku a mianowicie z akcją bo w kinie romantycznym dobrze ogrywali rolę w poprzednich latach :)