to całe zakończenie tego filmu to jakaś pomyłka! Która by wybrała Payne'a zamiast Hardy'ego ???
Film oglądałam z siostrą i obie byłyśmy za Tuck'iem. Oczywiście wybrała FDR'a, czyli 2 minusy dla filmu - za zły wybór, no i za (niestety!) przewidywalne zakończenie.
ja siostrę zaciągłam do kina (bo fanką Hardy'ego jest od lat) ciekawiło mnie czemu zdecydowała sie na taki film :/ ale nie było aż tak zle - uśmiałam się! Moja siostra za to była fanką Pine (boshe wybacz jej głupotę :)) po filmie Hardy jej sie spodobał i pożniej wszystkie filmy z nim ze mną oglądała :D
ps. wiem że gdzie w necie mozna znalęśc alternatywne zakonczenie gdzie wybiera Tucka! ja znajdę to ci wyśle :)
LIKE!!!!!!!! :D :D :D Świetne, dziękuję Ci :)
...Chciałam napisać żebyś zrobiła z tego nowy wątek, ale widzę że już jest ;)
Facet może żyć i 200 lat, a i tak nie zrozumie, czym się kierują kobiety przy wyborze faceta ;) W końcu są kobietami i takie ich prawo...
Dla mnie to był film bez mała familijny, i zakończenie też ma takie... familijne. Sam film zaskoczył mnie pozytywnie. Jest akcja (dla facetów), sceny, że boki zrywać ze śmiechu (dla wszystkich) oraz sporo romantyzmu (to dla pań), więc nie ma się co czepiac detali.
Świetny z wyglądu i ma niezły charakterek głupi też nie jest czego więcej można chcieć ;)
nie dla mnie ...ale o gustach lepiej nie dyskutować bo wyjdzie nam tu 3 wojna światowa :D
Tom Hardy
Christian Bale
Edward Norton
Ryan Gosling
Desmond Harrington
Norman Reedus
Sean Bean
Charlie Hunnam
Til Schweiger
dokladnie każdego z nich kocham wielką miłością:D miło wiedzieć, że ktoś ma podobne gusta:P
do tego zacnego grona dodałabym jedynie Alexandra Skarsgard'a:)
za Skarsgård nie przepadam - jeszcze, może dlatego że gdzie mieszkam pełno takich i nie wydaje mi się zbytnio wyjątkowy :)
no właśnie z tym czymś! ja to 'coś' nazywam wybuchową mieszanką czystego testosteronu i charyzmy :D
jak byłam nastolką to zaczynali mi się podobać tacy... a teraz to moje ideały :D to przybij piątkę koleżanko :D
ps.fajne zdjecie Bane'a :)
hahaha, piąteczka :D ;) a dzięki, przypadkiem się natknęłam i jakoś tak mi się strasznie spodobało ;) nie Ty jedna, oj nie Ty jedna :D
James Marsden
Christian Bale
Sean Bean
Patrick Dempsey
Ian Somerhalder
Tony Shalhoub
Alex Pettyfer
Dev Patel
Matt Long
A z aktorek??
chyba jestem sporo starsza od ciebie
Kate Winslet
Angelina Jolie
Marion Cotillard
Rachel McAdams
Rachel Weisz
Dakota Fanning
Anne Hathaway
Jennifer Hewitt
Reese Witherspoon
Scarlett Johansson
Kate Hudson
Zooey Deschanel
Amanda Seyfried
To nie tak dużo :D
ja, ale to z sentymentu ;)
a tak serio, Hardy to Hardy :D ideał, do tego Brytyjczyk :D i żal mi się go zrobiło w ostatnich sekundach filmu :/