PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=561856}

A więc wojna

This Means War
2012
6,6 80 tys. ocen
6,6 10 1 79834
4,6 14 krytyków
A więc wojna
powrót do forum filmu A więc wojna

Wojna?

ocenił(a) film na 3

Typowe badziewne amerykańskie kino 2 agentów rozwala wszystko jak by byli całym korpusem armii stanów zjednoczonych 3/10

kubixer11

od razu widać że się na niczym nie znasz. Wyszkolenie agenta kosztuje więcej niż szeregowca, stąd i większa skuteczność w akcji.
Jeżeli się nie znasz to lepiej oglądaj seriale z Ryśkiem, niż bardziej wymagające kino.

ocenił(a) film na 3
niecik

Tak jasne 2 agentów nawala sie lepiej niż cała armia usa a zresztą przydatność agenta na ,,Prawdziwym Polu Walki '' jest równa niemal tylu co zwykłemu szeregowcowi zresztą czytać nie umiesz? Jak cały korpus nie 2 szeregowców

kubixer11

widzisz i znów jak się ośmieszyłeś/łaś. Na współczesnym polu bitwy agenci odgrywają nie mniejszą rolę niż regularna armia.
Po prostu poszedłeś do kina bez żadnego przygotowania i rozeznania, do tego krótki czas akcji. Stąd trudności w odbiorze o wiele większe niż seriale.

ocenił(a) film na 3
niecik

To ty sie ośmieszasz oni robią rozpier**** jakby byli CAŁĄ ARMIĄ może jeszcze by do tego filmu dowalili że oni sie atomówkami nawalają i nie śmiej mi dzieciaku wypominać czy sie znam czy nie bo SAM JESTEM ŻOŁNIERZEM

ocenił(a) film na 6
kubixer11

chyba w call of duty

ocenił(a) film na 3
KrzysztoV123

W Battlefield i OFP

kubixer11

widzisz i znowu dałeś dupy, nawet nie wiesz jak wygląda współczesne pole walki. To nie to samo co gry komputerowe, ani to nie to samo co nasza armia, gdzie będąc żołnierzem będziesz miał okazję pomalować płoty czy wytrzepać dywan na lufie od nieczynnego czołgu. Jeśli coś jeszcze będziesz chciał wyjaśnić to śmiało pytaj, ale nie narażaj się na śmieszność więcej.

ocenił(a) film na 3
niecik

Zresztą sam dałeś dupy agencja na pewno dałaby im sprzęt na własne porachunki

niecik

tak, tak, na pewno..

ocenił(a) film na 8
kubixer11

Dla mnie też było coś nie tak z tym, że wykorzystują swoje zawody do prywatnych celów ale, umówmy się, nie o to w tym filmie chodziło...

ocenił(a) film na 7
kubixer11

ogarnij się...to komedia...nie musi zachowywać znamion realności, ma rozśmieszyć i spełnia swoją rolę.