Biedni muzułmanie i podli serbowie,coś tak zmanipulowanego jak ci biedni Niemcy tzw wypedzeni,mlodzi to jednak idioci
No bo oczywiście Serbowie za całe zło na Bałkanach odpowiadają. Tak bardzo, że nawet mają im za złe, że nie chcieli swoich nerek oddawać tym z uck. A Jasenovac też oni zbudowali, tylko za ustaszy się przebrali.
Lekcja historii się kłania. Zalecam też nieco myślenia przed napisaniem komentarza.
Nie jestem fanem multikulti. Uważam, że mieszanie tak różnych kultur zawsze skończy się źle. Zwłaszcza, gdy religia gra pierwsze skrzypce.
Ale świat nie jest czarno biały. Bośniaccy Serbowie dopuścili się masakry. I to jest fakt. I nie ma w nim znaczenia, że ofiary były muzułmanami. W tej wojnie złamano wszystkie możliwe prawa. I o tym też trzeba mówić.
A że dla wielu jest to niewygodne... no cóż, trudno. Jedwabne też jest niewygodne. Nawet awaria Tupolewa jest dla wielu niewygodna. Życie. Czas dorosnąć.
Dorosnąć?a cóż to za uwaga,brak ci dziewojo kultury,wywlekasz jedwabne i Smoleńsk, typowo histeryczne myślenie,brak mi myślenia dziewoje jak tobie dymania co widać po wpisie
Tobie brakuje kultury, do tego manipulujesz określeniami, które w ogóle nie były użyte w filmie. To nie jest film o muzułmanach, tylko o egzekucji 8 tys. mężczyzn pod koniec XX wieku w środku Europy, pod okiem ONZ. Tam ani razu nie padło słowo muzułmanin, nie powiedziano nawet że chodzi o Bośniaków - była tylko mowa o uchodźcach ze Srebrenicy, bez określania kim oni są.
Nie muszę wiedzieć jakiego wyznania byli mieszkańcy Srebrenicy, a w tym filmie nie chodzi o to kto kogo zabił, tylko o sam fakt, że doszło do masowej egzekucji.
Tak myślę czy niektóre kobiety są głupie od urodzenia czy życie je na idiotki wyprowadza, pouczają, strofują, leczą kompleksy, fascynuje je własną urojona wyższość moralną,wieksza wiedza etc,te przemyślenia pełne uogólnień i pustosłowia eh .. i takie głupie idą do trumny