W sumie nic.Tylko szkoda że takie filmy zdobywają pozytywne komentarze i zawyżone oceny na filmwebie.Jak zwykle głupkowata komedia dla nastolatków w której nie ma nic śmiesznego tylko robienie z siebie idiotów i pajaców.Przyznam że dawno nie oglądałem amrykańskich komedii z białymi nastolatkami w roli głownej i postanowiłem zobaczyć pare z nich na dniach czy cos się ruszyło do przodu...Niestety poziom w nich jest cały czas taki sam-ŻENUJĄCY!!..
Zgadzam się żenada i nic więcej!!! Mogli już chociaż dać jakiegos normalnego synka zamiast tego blondyna z wyrazem twarzy podobnym do prosiaka. Masakra
Hehe dokładnie.
Ja nie rozumiem jak ten film ma ocenę 6,8? Kretyństwo. Są osoby, które wyciągnął 2 momenty z filmu i dają 10/10...Żenujące podniecanie się. Nie zdziwiłbym się jakby reżyserem był koleś z MTV.
hmm ja mam zupełnie inne odczucia. Wyjątkowo oglądając tego typu film nie czułem zażenowania jego poziomem czy wręcz zniesmaczenia. Za to śmiałem się, wiele razy, a to dla mnie w komedii najważniejsze 8/10
może i film nie był najlepszych lotów, ale dobrze czasem oderwac sie od filmów z wyzszej półki i obejrzec coś z czego można się posmiac. to Wasze opinie. mi osobiście się podobał. na prawdę chyba nie widzieliscie bardziej żałosnych filmów..
Film o badzie tępych nastolatek oddających się pierwszemu lepszemu i dwójce idiotów, którzy to wykorzystują. Do tego elementy schematycznej do bólu komedii romantycznej i mamy dzieło wybitne. Łuk przemiany postaci wykorzystany w filmie jakże oryginalny: dwójka chłopców - gwiazd drużyny futbolowej, która kopulowałaby się z wszystkim co ma pochwę i cycki zmienia się w dojrzałych emocjonalnie mężczyzn gotowych zrobić wszystko dla swojej wybranki. Czy tylko ja miałem deja vu podczas oglądania tego filmu?