PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=506}

Alex - sam w domu

Home Alone 3
1997
4,6 32 tys. ocen
4,6 10 1 31501
2,9 18 krytyków
Alex - sam w domu
powrót do forum filmu Alex - sam w domu

podróba kevina

ocenił(a) film na 5

zdecydowanie poniżej oczekiwań, szczerze wolę oryginał "Kevin sam w domu/w NY" z Macaulay'em Culkinem!

ocenił(a) film na 1
engie963

zgadzam się w 100 procentach nie cierpię tych podróbek!!!

ocenił(a) film na 4
olka2210

Faktycznie słaby... Ogólnie pomysł na film całkiem dobry, jednak w miare rozwoju akcji okazuje się, że pułapki są jakieś takie naiwne. Właściwie część to nieudolna kopia pulapek z Kevina. Film momentami tylko zabawny.

użytkownik usunięty
Michal1982

Zgadzam się, to już nie to samo co Kevin.

ocenił(a) film na 7

a mi sie ten film podobał i był bardzo smieszny

ocenił(a) film na 2
engie963

Nie żadna podróba tylko bardzo słaba kontynuacja serii "Home Alone".

ocenił(a) film na 4
DirtyBloo

dokładnie sequel poniżej oczekiwań.
A co do engie963: Macaulay Culkin to jedno, ale dla mnie ponadto niezastąpiona była para Marv'a i Harrego wcielających się w role rabusiów ;) GENIUSZE, GENIUSZE !

engie963

Jak dla mnie film bardzo dobry. Oceniłem na 8. Chodź to nie samo co 1 i 2 część Kevina, ale za to lepszy od lipnej 4 części Kevina.

ocenił(a) film na 8
engie963

Heh, a ja jako dziecko kochałam ten film. Kevina nigdy nie lubiłam, dałam mu 3 i 4, a Aleksowi 8. Najlepszy był ten jego zdalnie sterowany samochód:D Martwi mnie tylko ta niska ocena.

ocenił(a) film na 8
Mers

zgadzam się z tobą "Mers", Alex jest zdecydowanie lepszy, szczególnie jego pomysły :)

engie963

Czemu podróba? Kevina wymyślił John Hughes, to napisał John Hughes. Ten film to arcygniot i dowód tego, że po wszystkich świetnych "Ferrisach", "Świeczkach", "Winowajcach" itp., Hughes się po prostu skończył.

engie963

Przecież to jest po prostu kontynuacja...

ocenił(a) film na 3
engie963

To podróba jak dla mnie ukradli tytuł home alone