Amerykańska zbrodnia

An American Crime
2007
7,4 28 tys. ocen
7,4 10 1 28110
6,9 8 krytyków
Amerykańska zbrodnia
powrót do forum filmu Amerykańska zbrodnia

Po obejrzeniu samego filmu uważałem ich kary za słabe ale po przeczytaniu prawdziwego artykułu którego reżyser chyba nie czytał bo albo się robi coś dobrze zgodnie z faktami albo wcale, ulżyło mu k...wa jak tak to spłycił, chciał obronić rodziców i połowe tej hołoty zmieniając fakty?? Po przeczytaniu artykułu własnoręcznie bym ich wszystkich za...bał w naokrutniejsze sposoby jakie tylko się da, a na koniec rodziców i siostre. Bo wątpie że naprawdę nic się nie dąło zrobić. Jestem w z....ym szoku, to co jest opisane w artykule czyni ludzi najbardziej pokur......m gatunkiem na ziemi, zwierzęta tego nie robią. Tych co to uczynili powinni odpowiednio wyselekcjonować po urodzeniu. Film w porównaniu do artykułu był lekki jak diabli, ale ludziom o słabych nerwach nie polecam filmu a tym bardziej artykułu, mi się aż ręce trzęsą. http://killer.radom.net/~sermord/zbrodnia.php?dzial=mordercy&dane=likens to jest link do artykułu ale przestrzegam że jest mocny. Spoczywaj w pokoju Sylvia, naprawdę okrutny los Cię spotkał :( [*]

użytkownik usunięty
Mateo_SF

Ten film jest na podstawie ksiązki. Reżyser ekranizaował książkę, więc na niej się opierał, a nie na prawdziwych wydarzeniach.

użytkownik usunięty
Mateo_SF

Sorki, pomyliłam filmy:/

Mateo_SF

masakra, to okropne !!!

ocenił(a) film na 6
Mateo_SF

Myślę, że w filmie nie mogli pokazać tego co przeczytać można w tym artykule, ponieważ większość osób by tego nie wytrzymała. Z drugiej strony rzeczywiście trochę za łagodnie przedstawiono sprawców tego morderstwa. Myślę, że każdy powinien przeczytać ten artykuł jako dopełnienie filmu. Dzięki za linka.

ocenił(a) film na 8
Mateo_SF

Film mną wstrząsnął, a co dopiero ten artykuł... nawet nie wiem jak to wszystko opisać