Po obejrzeniu samego filmu uważałem ich kary za słabe ale po przeczytaniu prawdziwego artykułu którego reżyser chyba nie czytał bo albo się robi coś dobrze zgodnie z faktami albo wcale, ulżyło mu k...wa jak tak to spłycił, chciał obronić rodziców i połowe tej hołoty zmieniając fakty?? Po przeczytaniu artykułu własnoręcznie bym ich wszystkich za...bał w naokrutniejsze sposoby jakie tylko się da, a na koniec rodziców i siostre. Bo wątpie że naprawdę nic się nie dąło zrobić. Jestem w z....ym szoku, to co jest opisane w artykule czyni ludzi najbardziej pokur......m gatunkiem na ziemi, zwierzęta tego nie robią. Tych co to uczynili powinni odpowiednio wyselekcjonować po urodzeniu. Film w porównaniu do artykułu był lekki jak diabli, ale ludziom o słabych nerwach nie polecam filmu a tym bardziej artykułu, mi się aż ręce trzęsą. http://killer.radom.net/~sermord/zbrodnia.php?dzial=mordercy&dane=likens to jest link do artykułu ale przestrzegam że jest mocny. Spoczywaj w pokoju Sylvia, naprawdę okrutny los Cię spotkał :( [*]
Ten film jest na podstawie ksiązki. Reżyser ekranizaował książkę, więc na niej się opierał, a nie na prawdziwych wydarzeniach.
Myślę, że w filmie nie mogli pokazać tego co przeczytać można w tym artykule, ponieważ większość osób by tego nie wytrzymała. Z drugiej strony rzeczywiście trochę za łagodnie przedstawiono sprawców tego morderstwa. Myślę, że każdy powinien przeczytać ten artykuł jako dopełnienie filmu. Dzięki za linka.