Witam,
mam na imię Szymon, mam 30 lat. Film oglądałem sam. Wzruszyłem się. Nie jestem gejem.
Polecam.
Konrad, lat 26. Do tej pory mam świeczki w oczach jak myślę o tej historii. I również nie jestem gejem.
A co to za komentarz? Gej to jest gorsza forma od hetero? Oboje są mężczyznami, i czemu uwazasz ze gej musi sie wzruszać a maczo hetero nie?
Facet który jest pederastą jest chory i potrzebuje pomocy. Dlatego można śmiało stwierdzić, iż ktoś kto jest gejem (chory) i nie chce się leczyć jest w gorszym stanie psychicznym niż osoba zdrowa.
ojej panie doktorze to lecz ich! ilu słynnych ludzi było Homo ( pederasta to pedofil ignorancie) i zawdzięczamy im coś, i uważasz ze byli psychiczni?
Najwyraźniej niektórzy mentalnie dalej żyją w średniowieczu i nie przyjmują do świadomości prostych faktów...
W ogóle co to za durne podejście, że skoro facet się wzruszył to musi się tłumaczyć, że nie jest gejem? o.O
"Film oglądałem sam. Wzruszyłem się. Nie jestem gejem."
ahaha, rozśmieszyło mnie to ;d
Jakbyś nie oglądał sam to byś się nie wzruszył? No i to samo o czym już wspomniał marcinsss89 - co ma orientacja do tego wszystkiego?
To dobrze, że takie historie poruszają Cię. A co do homoseksualistów to nic do nich nie mam, obym ich nie musiała oglądać w czasie czułości( FUJ)
gdy oglądałem filmy takie jak "Titanic" i "Amerykańska zbrodnia" zawsze były komentarze rodziny i znajomych "tobie i tak łzy nie pójdą" :)
Na Titanicu to ja też nie płakałam, ale są filmy na których same mi łzy lecą, i to dość gęsto.
ja nie płakałem na królu lwie . ale momentami też płaczę na filmach i serialach(z seriali to głównie pamiętniki wampirów)
A ja na królu lwie prawie utopiłam się we łzach:P Pamiętniki Wampirów to dobry serial? myslalam, zedla nastolatków:P
tak tylko się mówi że dla nastolatków -ale tam są ważniejsze wątki i nic nie jest do końca czarne ani białe,,,nie nudzisz się na tym
przyznam że gdy na początku dowiedziałem się że to takie romansidło to byłem sceptycznie nastawiony ale wykonanie świetne :D
dobrze wiedzieć, bo "Gra o tron"za dłuuugi czas, a "Breaking Bad" co tydzień wychodzi. A ja lubie taśmowooglądaćseriale:)
ludzie trochę przeginają z tymi klasyfikowaniem seriali na dla nastolatków itd w Pamiętnikach Wampirów coś się dzieje ,jest wiele wątków które nigdy nie zostają nie wyjaśnione :) i obsada daje rade ,szczególnie Ian Somerhalder
:D kojarzy mi się z tymi kolesiami co wsiadają do skmki w Tmiescie i proszą o drobne.
:/ bez urazy do komentarza pierwsze skojarzenie.