PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=579478}

Anatomia strachu

Trespass
2011
5,5 28 tys. ocen
5,5 10 1 27846
4,2 19 krytyków
Anatomia strachu
powrót do forum filmu Anatomia strachu

:(

ocenił(a) film na 4

Chyba najsłabszy film z Cage jaki widziałem do tej pory

kszuiraD

oj, chyba nie widziałeś Ghost Raidera, ani Kick Ass'a

ocenił(a) film na 3
paula52781

albo boga zemsty, ostatnie lata dla niego są jakieś takie niespecjalne

użytkownik usunięty
Black_Magik_Queen

Po tym jaką klasę pokazał w Zostawić Las Vegas i jak się patrzy jakie teraz ma denne role to prostu żal tego człowieka.Bo w kilku wcześniejszych rolach udowodnił,że jest naprawdę dobrym aktorem

Black_Magik_Queen

Bóg zemsty nie był taki zły. Gorsza była PIekielna zemsta :)

użytkownik usunięty
paula52781

"Ghost Rider 2" najgorszy. Jedyneczka poleciała. "Piekielna zemsta" owszem - była głupia, ale w jakiś taki specyficznie "wypasiony" sposób. ;) Przynajmniej tak ją odebrałam w kinie. Dzisiaj ocena pewnie by była niższa.

ocenił(a) film na 4
kszuiraD

Zgadzam się , że jest to najsłabszy film z Nicolasem. Lubię oglądać produkcję z tym aktorem , lecz ta wyszła dość blado. Główni bohaterowie tak naprawdę irytowali swoją sztucznością , zaś dialogi budziły we mnie śmiech. Liczyłem na coś w stylu " Napaść " lub " Mother's Day " , ale ten film w porównaniu do tych tytułów to komedia.

ocenił(a) film na 5
DarkAngel93

Ostatnie zlecenie - jeszcze słabsze.tutaj nie zagrał wcale tak źle

ocenił(a) film na 4
armarange

" Ostatnie zlecenie " nawet mi się podobało , ale te najnowsze filmy z nim są bardzo słabe i nudne ( przynajmniej większość ). "Zanim nadejdzie noc " , "Left Behind" i "Tokarev" to ich przykłady. No Tokareva da się jeszcze obejrzeć , ale te dwa pierwsze to po prostu porażka. Ponoć dramat " Joe " jest dość dobry. Niedługo go obejrzę i mam nadzieje , że się nie zawiodę.

ocenił(a) film na 5
DarkAngel93

Ok. Podtrzymuję opinię iż to nie jest najsłabszy film z Cagem bo przecież jest też Ghost Rider itd. Wydaje mi się że w tym filmie pomimo tego że nie osiągnął aktorskich szczytów to jednak nie był beznadziejny. Mnie przekonał do swojej roli - facecika w okularkach, który jest nieszczery ze swoją własną nieszczerą również żoną :-P

ocenił(a) film na 4
armarange

Taką miał rolę , ale czy tak miał zagrać ?. Nie wiem , dla mnie gra aktorska była w tym filmie bardzo sztuczna i nie podobała mi się. Może przyzwyczaiłem się do tego , że głównie w filmach akcji ma inne role , ale głównie za nie go cenię , chociaż pokazywał się z dobrej strony występując nie tylko w produkcjach jednego gatunku :).

ocenił(a) film na 5
DarkAngel93

Nawet tacy aktorzy jak De Niro czy Pacino zagrali w gniotach i równiez tam nie świecili zbyt jasno.

ocenił(a) film na 4
armarange

Niemal każdy dobry aktor miał na swoim koncie jakiś kiepski film. Jednak patrząc na takiego Christiana Bale'a , to akurat on bardzo mądrze sobie wybiera produkcje , w których chce zagrać. Praktycznie gra w samych rewelacyjnych lub dobrych/bardzo dobrych filmach. Wracając do Cage'a , to zdecydowanie najgorszym gniotem z jego udziałem jest "Left Behind" , zaraz potem "Zanim nadejdzie noc" przy którym usypiałem. Nie polecam tych " dzieł " chyba , że naprawdę chcesz sprawdzić potwierdzenie moich słów :).

ocenił(a) film na 5
DarkAngel93

O ile odbiorę podobnie te filmy to wtedy będzie potwierdzenie. Innym aktorem jeszcze lepiej dobierającym sobie role jest Daniel Day - Lewis.... absolutnie znakomity aktor.

ocenił(a) film na 4
kszuiraD

A Kidman?? Aż żal doope ściska ...a Cage ma tendencje do.grania w gniotach,nie wiem.czemu,przecież dobry z niego aktor a rozmienia się na drobne.