Jak dla mnie rewelacja. Ciekawa obsada (zwłaszcza przystojny Cam Gigandet), ciekawe role i zaskakujący scenariusz:)
Mi się podobał i polecam.
Jak może podobać się takie badziewie. Gra aktorska do bani. Od takich aktoró wymaga się troche więcej.
Masz skale od 1 do 10, dziesięć różnych ocen i uważasz ten film za REWELACYJNY - bliski ideałowi? Pozostało mi jedynie schować twarz w dłoniach... pozdrawiam
Może na 9/10 nie zasługuje, ale na mocne 6/10, słabe 7/10 bardziej. I trochę dziwią mnie te wszystkie negatywne komentarze i nominacja do złotej maliny dla Cage.. No ale widać ostatnio taka moda, żeby koniecznie NC dostał tę 'nagrodę'.
Ode mnie 6.
czy czasem twoja ocena nie wzięła się za obsadzenie w filmie "przystojnego Cama Gigandeta" ?? bo jeśli chodzi o "zaskakujący scenariusz" to mam pytanie co cie tam tak zaskoczyło??
a Ty pewnie od początku wiedziałeś co się święci i nic Cię nie zaskoczyło?
napisz, że przewidywalny... bo to tutaj modne... wprowadzili jakiś plebiscyt na Mojżesza Roku czy ki chuj... ???????????
Ja napiszę tak do momentu gdy Nicole wraz z Gagine dziwnie się zachowywali była największym pozytywem ale od momentu wybielenia naszej Nicole obraz stał się właśnie przewidywalny i Happy... A te wspaniałe Cage role w których gra twardzieli nie do zdarcia i nie ważne kim jest. nauczyciel, biznesmen zawsze jest super sprytny a wszystko w około mu się udaje... Kiedyś Cage grywał przynajmniej w solidnym kinie jeśli nawet nie jestem zwolennikiem jego aktorstwa to obrazy miał dobre a teraz gdy mamy sensację to wszystko na jedno kopyto... Każdy ma jednak prawo oceniać film jak chcę. Jeśli ktoś piszę, że film był przewidywalny to taki właśnie dla niego był. Sam jak wyżej napisałem kino to miało by większą intrygę gdyby żonka była winna w tedy by mnie zaskoczyli. Ale i tak najlepsze było w tym filmie akcję typu małej, która wymierzyła idealnie tak by oprawczyni zginęła a sama niemalże po uderzeniu w słup pobiegła z pistoletem na własną rękę ku zabójcą :)... Takie coś tylko w USA w filmach z Cage :)... Pozdrawiam
Podobnych fabuł było już w kinie przynajmniej kilka. Więc jeżeli sięga się po znany już temat, wypadałoby stworzyć chociaż coś w minimalnym stopniu ciekawego dla widza. Film powinien wciągać, a on tylko drażni. Nie chcę się teraz rozpisywać dlaczego i podaje link do tematu, który założyłem. Zapraszam. Zawsze powód do polemiki
http://www.filmweb.pl/film/Anatomia+strachu-2011-579478/discussion/M%C4%99cz%C4% 85ca+rozsypana+uk%C5%82adanka,1979122
pozdrawiam
film jest cienki. co w tym filmie zaskakuje? wiem, co. ogolny badziew, bo spodziewalem sie z tym skladem aktorskim lepszego filmu.
Jak dla mnie żadna rewelacja. Ocena 5 tylko na trzymającą chwilami w napięciu fabułę. Końcówka to już tragedia.