PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=579478}

Anatomia strachu

Trespass
2011
5,5 28 tys. ocen
5,5 10 1 27846
4,2 19 krytyków
Anatomia strachu
powrót do forum filmu Anatomia strachu

Fajny film, może mało ambitny jak na Kidman i Cage ale z przyjemnością obejrzałem. Zakończenie rozczarowuje ale poza tym bez zarzutów.

carmen8_fw

a w jakich to ambitnych filmach gral Cage?? a szczegolnie po 2005 roku:)

ocenił(a) film na 1
srwk

jedyny ambitny, który lubię to Lord of War [zdanie moje, subiektywne]

Film słaby, dużo błędów, nuuuda przez większość czasu.. żaluję tylko, że w kinie byłam, bo szkoda mi było w połowie wyjść.. dla mnie jeden z gorszych filmów kinowych na których w ogóle byłam..

Furiatka_

Pan Zycia i Smierci jest z 2005:P smutne jest to ze kiedys lubialem tego aktora za 60 sekund czy Skarb Narodow a ostatnie filmy z nim wolaja o pomste do nieba jak Uczen Czarnoksieznika czy Ghost Rider:/

ocenił(a) film na 1
srwk

zgadzam się w 100% niestety.. najsmutniejsze jest to, że jemu już chyba nic pomóc nie może, bo przyjmuje same beznadziejne propozycje..

ocenił(a) film na 4
carmen8_fw

Najgorszy film, jaki miałem przyjemność oglądać z Panem Cage'm. Przyjemność, bo mimo wszystko z chęcią sięgam po kolejne pozycje z tym aktorem.
srwk - proszę Cię... Ptasiek, Zostawić Las Vegas, Adaptacja, Rumble Fish, czy z 2005r. Prognoza na życie - to są na prawdę filmy z wyższej półki starające się nieść jakiś przekaz

msmietana11

wymienilas/-es jego wczesne filmy:) ja pisalem ze ostatnio sie spsil:) i chyba nie wmowisz mi ze jest inaczej? tak wogole imo to go nie lubie wiec moje zdanie jest mocno subiektywne:)

ocenił(a) film na 4
srwk

"a w jakich to ambitnych filmach gral Cage?? a szczegolnie po 2005 roku:)"
Wymieniłem najlepsze z jego udziałem, po 2005 roku gra w całkiem innego typu filmów, ale nie które ogląda się przyjemnie.
No ale wiadomo, Ty go nie lubisz, ja uwielbiam wręcz, więc porozumienie jest niemożliwe jak w przypadku PO-PiS.