Film strasznie denerwuje, a zwłaszcza bohater, którego gra Cage. Jeśli tacy przestępcy grasują w Stanach to nie ma się co bać....
To jedź do Stanów, zamieszkaj tam kilka dobrych lat w ekskluzywnej villi, pokazuj, że masz forsę, to ciekawe czy jak włamią się do ciebie do domu, to czy wtedy będziesz tak gadać, że "nie ma się co bać". Byś w majtki zrobiła wtedy. Nie podoba się? TO NIE OGLĄDAJ I PRZEDE WSZYSTKIM NIE WŁĄCZAJ I NIE PSUJ INNYM PRZYJEMNOŚCI Z JEGO OGLĄDANIA. Proste do zrozumienia.
Opanuj się człowieku - mam prawo do wyrażenia swojego zdania i ostrzegania innych przed tą szmirą. Zresztą nie ja jedna jestem tutaj zniesmaczona jak poczytasz więcej komentarzy. Tacy debile jak na filmie co się włamali to bym raczej sikała ze śmiechu, a Ty może i byś zrobił / zrobiła w majtki...
Tylko, że ja niczego się nie boję i poza tym jestem w szkole policyjnej, także żaden włamywacz dla mnie nie taki straszny ;). Każdy ma swoje zdanie i TY nie masz prawa im narzucać swojego. I tak jak już mówiłam jak się nie podoba to nie oglądaj, tylko psujesz innym zdanie i humor.
Nikomu nie narzucam swojego zdania, a forum służy do wyrażania SWOICH opinii....
Ps też miałam wstąpić do policji :)