PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=579478}

Anatomia strachu

Trespass
2011
5,5 28 tys. ocen
5,5 10 1 27846
4,2 19 krytyków
Anatomia strachu
powrót do forum filmu Anatomia strachu

film jest OK, na pewno nie "zasłużył" na ocene 5! dużo gorsze szmiry mają 6.5 czasem ponad 7. Cage'a lubie, ale od jakiegoś czasu gra w produkcjach z dupnym zakończeniem (spoiler). tu zakończenie średnio mi odpowiada, ale właśnie za to dałbym 6, z innym zakończeniem film zasługuje na 7 wg standardów filmwebu.

ocenił(a) film na 1
lskx

Powiem tyle, skoro dajesz filmom takim jak Symetria czy chocby Slumdogowi (ktory troche nominacji do oscarow mial) taka sama ocene to ja tego nie rozumiem..

Sa osoby ktore daja temu filmowi 10, sa takie co daja 1.. nie uwazam ten film za mega zly, tylko za mega niedopracowany ze zle dobranymi aktorami. To jest u mnie na -.
- zle dobrani aktorzy (Kidman za duzo botoxu.. stara sie grac tu dobrze, ale nie ma juz tkaich mozliwosci jak pare lat temu)
- zakonczenie
- brak napiecia (stopniowania go) - duzo osob to wskazuje, moze i nie brak, tylko za malo tego jak DLA MNIE
- duze oczekiwania przez marketing glowie, ktore nie zostaly spelnione przez chocby te male bledy, typu brak poduszki powietrznej etc (mozna to bylo inaczej zrobic)

Ocena 5 - film sredni
Ocena 7 - film dobry

Dla mnie on dobry nie byl, bardzo zly (2) moze tez nie, najbardziej mi pasuje "nieporozumienie", dlatego tyle dostal (chociaz obiektywnie zasluguje na 3/max4 u mnie).. a na oceny nie patrz, ile ludzi tyle opinii